Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji

Marko Tolja i Ana Herceg pobjednici "Plesa sa zvijezdama"

ples (1)
HTV
17.12.2011.
u 22:04

- Ja se zahvaljujem roditeljima... U prvom redu zahvaljujem se Ani, uistinu smo se genijalno zabavljali. Hvala HRT-u što ste me pozvali u još jedan svoj show. Očito sam bolji učenik nego učitelj - rekao je Marko

Marko Tolja kralj je šeste sezone "Plesa sa zvijezdama". Od samog početka HTV-ova showa nametnuo se kao favorit, takav ostao kroz svih osam emisija i na kraju ponio titulu najboljeg plesača među zvijezdama ovogodišnje sezone.

- Ja se zahvaljujem roditeljima... U prvom redu zahvaljujem se Ani, uistinu smo se genijalno zabavljali. Hvala HRT-u što ste me pozvali u još jedan svoj show. Očito sam bolji učenik nego učitelj - rekao je Marko nakon što su mu Barbara i Duško objavili da je upravo on pobjednik.

Ništa manje sretna nije bila ni Ana Herceg, njegova plesna partnerica, kojoj je ovo već druga pobjeda u "Plesu sa zvijezdama". Naime, u trećeoj sezoni do trona je odvela Marija Valentića

– Zahvalit ću se svima, najviše svom partneru. Imali smo tri mjeseca vrhunske zabave, a on je takav šaljivdžija da ti uljepša svaki dan - rekla je presretna Ana.

 Poraz u finalu dostojanstveno je prihvatila Lana Banely, rekavši u sportskom duhu kako je za nju već dolazak do posljednje faze natjecanja pobjeda. I ona, kao i njezin partner Damir Horvatinčić bili su složni u ideji da je riječki pjevač od samog početka bio najbolji i samim time opravdano pobjedio.

 U finalu parovi su plesali po tri plesa, a Marko se pokazao za nijansu boljim plesačem od Lane 

Komentara 14

CH
chemica
23:22 17.12.2011.

Dijelim oduševljenje, ali to samo znači da HTV ne želi da mu se emisija preklapa s onim monstruoznim Big braderom. Slutim skori početak.

MM
Moje mišljenje
23:35 17.12.2011.

Postoje li u bilo kojim našim novinama i časopisima lektori??? Isto se događa i na televiziji!!! Pa kad ćemo već jedamput naučiti što piše u svim jezičnim savjetnicima: Neprijelazni glagol zahvaliti znači \'izraziti zahvalnost komu za što\', npr. zahvaliti naa danu povjerenju, zahvaliti komu na lijepim riječima. Povratni oblik zahvaliti se upotrebljava se u značenju \'ljubazno ne prihvatiti ili odbiti što\', npr. zahvaliti se na ponuđenoj suradnji znači \'ne prihvatiti ili odbiti suradnju\'. Povratni oblik zahvaliti se ne treba upotrebljavati kada želimo izraziti zahvalnost. Pogrješno je: *Zahvaliti se publici na podršci; *Zahvaljujem se svima koji su mi pomogli, a pravilno je: Zahvaliti publici na podršci, Zahvaljujem svima koji su mi pomogli

NE
neverane
22:56 17.12.2011.

Kraj.Napokon.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije