Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promijenio status

Mark Zuckerberg više nije ateist: Evo što je poručio na Facebooku

Mark Zuckerberg
Foto: IPA/PIXSELL
1/3
31.12.2016.
u 18:05

Za Božić je Mark na svom profilu istaknuo kako slavi Božić te je uputio čestitku svima koji slave Božić i Hanuku

Osnivač Facebooka Mark Zuckerberg pronašao je vjeru. Naime, za Božić je na svom profilu istaknuo kako slavi Božić te je uputio čestitku svima koji slave Božić i Hanuku.

- Sretan Božić i sretna Hanuka od Priscille, Max i Beast i mene - napisao je Mark. Nakon ove objave dobio je nekoliko pitanja svojih pratitelja na temu vjere. Jedan korisnik ove društvene mreže ga je pitao je li on ateist, a Mark je odgovorio:

- Ne. Odgojen sam kao židov nakon čega sam prošao kroz jedno razdoblje u kojem sam preispitivao stvari, ali sada vjerujem da je vjera vrlo važna.

Ovaj odgovor iznenadio je korisnike Facebooka jer znaju da je Zuckerberg godinama za sebe govorio da je ateist, a to mu je pisalo i na Facebooku u rubrici religija.

Da mu je vjera postala važna dokazuje i njegov susret s papom Franjom ove godine. Povod njihova susreta je bio razgovor na temu o tome na koje načine suvremena tehnologija može pomoći siromašnima.

>>Zuckerberg objasnio kako će se Facebook boriti protiv lažnih vijesti

Ključne riječi

Komentara 3

SA
samograd
19:25 31.12.2016.

Naš "stariji brat" se vrati vjeri i to je super!

XE
xenos
14:54 01.01.2017.

Ako ne prije, onda često kad postaneš roditelj shvatiš da nije sve u novcu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije