Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvojio srca gledatelja

Mark Bagarić iz Supertalenta pohvalio se novim uspjehom nakon finala: 'Imam radosnu vijest za sve vas'

Foto: instagram
1/7
11.01.2022.
u 10:15

– Želim ostati uz obitelj i baviti se i dalje pjevanjem, mislim da je ovo tek početak! – kazao nam je sredinom prosinca Mark koji nije dugo čekao da svoje snove počne ostvarivati.

Finalist ovogodišnjeg Supertalenta Mark Bagarić (27) svojim je glasom, ali i nevjerojatnom skromnošću i iskrenošću osvojio srca publike. Mark je bio ''zlatni gumb'' Janka Popovića Volarića, a nakon što je direktno završio u polufinalu, privukao je pozornost brojnih obožavateljica na društvenim mrežama kojima se sada pohvalio i novim uspjehom. 

"Dragi ljudi, imam radosnu vijest za sve vas koji me pratite. Danas sam potpisao svoj prvi ugovor s diskografskom @menart_label koja inače prati Supertalent i nadam se da ću uskoro objaviti svoju prvu pjesmu i spot. Hvala gospodinu Branku Komljenoviću za sve. I hvala svima od srca❤❤❤", napisao je uzbuđeni Mark pozirajući ispred Menarta s gospodinom Komljenovićem, direktorom diskografske kuće Menart.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Bagarić (@markbagaric)

Uoči finala Supertalenta Mark nam je u intervjuu otkrio kako ulazak u finale nije očekivao.  – Stvarno nemam riječi kojima bih opisao kako se osjećam. Na "Supertalent" sam došao kako bih mogao dati sve najbolje od sebe i na kraju sam uspio doći do finala, što je za mene veliko iznenađenje – rekao je Mark, koji glazbu voli još od djetinjstva, a osim u "Supertalentu", nastupao je i u jednom njemačkom talent-showu koji mu je pomogao da stekne iskustvo i osjeti kako je nastupati na velikoj pozornici.

Život mu se promijenio preko noći. Mark je inače 25 godina proveo u njemačkoj prijestolnici Berlinu, a onda se s roditeljima odlučio vratiti u Hrvatsku. – Roditelji su se htjeli vratiti u Hrvatsku nakon što su se umirovili. Budući da više nisu u najmlađim godinama, htio sam biti uz njih, pa je pala zajednička odluka da se svi vratimo u Hrvatsku – kaže pjevač koji je pažnju privukao i izjavom da nikada u životu nije imao djevojku. 

– Djevojku nemam, ali želim je pronaći. Otac i majka stalno me pitaju: "Pa gdje ti je djevojka? Moraš se oženiti!" Važno mi je da ima dobro srce i karakter, ali i da je atraktivna i zgodna. Do sada još nisam bio u vezi, ali nadam se da ću pronaći pravu curu za sebe. Stvoriti obitelj nešto je najljepše što postoji – priznao je Mark, a spremno odgovara i kakvi su mu planovi. – Moje želje za budućnost su ostati živ i zdrav, to mi je najvažnije. Želim ostati uz obitelj i baviti se i dalje pjevanjem, mislim da je ovo tek početak! - kazao nam je sredinom prosinca Mark koji nije dugo čekao da svoje snove počne ostvarivati. 

Foto: Nova TV

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže 

 

Ključne riječi

Komentara 3

ZO
zoranos
13:43 11.01.2022.

Super tip. Nevjerojatno gledao Njemačku audiciju iz 2019. i 2 tipa mu rekla ne, 2 da - pa je on odabrao neku žensku u čiji tim je išao. Format emisije ala Voice.

MR
mrkvax
12:38 11.01.2022.

Za ovo forsanje djevojke najviše je kriva Maja Šuput...Pa kakva djevojka ako dečko voli dečke...Pusti to Majo...

MR
mrkvax
12:37 11.01.2022.

Mark tražio djevojku a našao dečka Komljenovića..Eto snovi mu se ostvariše...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije