Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRAT

Marisol pobjegla u Ameriku jer joj je narkomafija prijetila smrću

mar
afp
08.03.2011.
u 20:21

Ona je prošloga tjedna zatražila godišnji odmor kako bi iz osobnih razloga otputovala u Sjedinjene Države, no na posao, a ni u Meksiko, nije se vratila

Marisol Valles Garcia, dvadesetogodišnja djevojka, koja je privukla svjetsku medijsku pozornost kada je prihvatila posao šefa policijske stanice u meksičkom pograničnom gradu Guadalupe, dobila je otkaz zato što je napustila svoje radno mjesto.

Ona je prošloga tjedna zatražila godišnji odmor kako bi iz osobnih razloga otputovala u Sjedinjene Države, no na posao, a ni u Meksiko, nije se vratila, pa joj je gradonačelnik grada Praxedis Guerrero dao otkaz.

U obrazloženju se kaže da se uopće nije javila niti zatražila produljenje odmora pa smatraju da je zapravo pobjegla.

Poznato je da je primala prijetnje smrću od pripadnika narkokartela koji ju je htio prisiliti da radi za njih. Lokalni mediji pišu da je u strahu za vlastiti život odlučila otići u SAD i zatražiti azil.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
00:02 09.03.2011.

uzmi pare i bjezi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije