Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dora 2023.

Mario Petreković i Top of the Pop: 'Pjesma je ono što smo mi, predstavlja nas u pravom svjetlu'

mario petreković
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/8
11.02.2023.
u 13:54

Pulska grupa i Petreković izvest će pjesmu 'Putovanje', a svojim nastupom otvaraju natjecanje. U kratkom razgovoru otkrili su nam kakva su im očekivanja te kakva je pjesma koju izvode.

Pulska grupa Top of The Pop na ovogodišnji Dori nastupa s Marijem Petrekovićem, a izvest će pjesmu 'Putovanje'. Svojim nastupom otvaraju natjecanje, a u kratkom intervjuu otkrili su nam kakva je pjesma koju izvode.

- Mislimo da je pjesma super. Predstavlja baš ono što jesmo, predstavlja nas u pravom svjetlu. Onako veselo, energično, prpošno, pa čak možda malo i retro - rekli su. Otkrili su i kakva očekivanja imaju.

- Bit ćemo prvi - rekli su kroz smijeh te dodali da prvi nastupaju te da su zadovoljni s tim, jer smatraju da je to najbolje.

Petreković je kazao i da su njihova očekivanja već ispunjena te da dolazak na samu Doru je za njih pobjeda.

 

Inače, Doru u izravnom prijenosu možete gledati večeras od 20:15 sati u izravnom prijenosu na Prvom programu HTV-a i HR2. Hrvatski izbor pjesme za pjesmu Eurovizije održava se u opatijskoj sportskoj dvorani 'Marino Cvetković', a nastupit će ukupno 18 natjecatelja.

Gledatelje će kroz Doru voditi voditeljski trojac Mirko Fodor, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja, a u zabavnom dijelu nastupit će i svojedobni  predstavnik hrvatski na Euroviziji s pjesmom 'Nek ti bude ljubav sva' Tony Cetinski. Prošlogodišnja pobjednica Dore i predstavnica Hrvatske na Euroviziji Mia Dimšić također će večeras izvesti svoju pjesmu 'Guilty pleasure'.

Podsjetimo, iako je prošle godine na Euroviziji pobijedio Kalush Orchestra, predstavnik Ukrajine, domaćin natjecanja je Engleska. Naime, Ukrajinci su zaključili da zbog situacije u zemlji ne mogu održati ovo natjecanje te domaćinstvo prepustili drugoplasiranoj državi, Velikoj Britaniji. Natjecanje će se odviti u Liverpoolu. Finalna večer zakazana je za 13. svibnja, a polufinalne za 9. i 11. svibnja. Hrvatska će svoje mjesto u finalu pokušati izboriti u prvoj polufinalnoj večeri.

Komentara 1

Avatar olala04
olala04
14:30 11.02.2023.

Kreveljko na najjače,mislim da mu nije punca mogao bi se kreveljiti negdje u ćošku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije