Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogometni reprezentativac

Mario Pašalić napokon uhvaćen sa sinom i suprugom: Uživali u kupovini talijanskim gradom

Foto: Profimedia
1/28
09.02.2024.
u 11:06

Hrvatski nogometni reprezentativac Mario Pašalić uhvaćen je u šetnji Milanom sa svojom suprugom Marijom i sinčićem Lukom.

Hrvatski nogometni reprezentativac Mario Pašalić snimljen je na ulicama Milana sa svojom suprugom Marijom i sinčićem Lukom. Bračni je par proveo lijepo popodnevno vrijeme u šetnji gradom, a tamošnji paparazzi fotografirali su ih nasmiješene, a par ih je definitivno uočio. Mario je sina nosio u naručju, a lijepa brineta Marija gurala je kolica. Na trenutak su zastali i razgledavali izloge trgovina. Nisu skidali osmijeh s lica te su definitivno proveli lijepo vrijeme u centru grada. Mario trenutno igra za talijanski klub Atalantu i s obitelji živi u susjednoj Italiji.

Ako se prisjetimo, nogometaš i njegova supruga vjenčali su se 2019. na Čiovu, a nakon crkvenog obreda održali su slavlje na jedrenjaku. Među uzvanicima su bila mnoga poznata lica hrvatskog nogometa. Sinčić Luka rodio se samo dan nakon Dana zaljubljenih, odnosno Valentinova 2022. godine. Zanimljivo jest da par slavi rođendan isti dan, a supruga je mlađa jednu godinu od nogometaša. Marija svog supruga često bodri i s tribina, a navijala je za njega i ekipu i tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru. 

 

1/3

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Kada Pašalić ne igra, par zajedno posjećuje utakmice pa su tako prošle godine snimljeni na tribinama u Ženevi - gdje su se pojavili kako bi bodrili juniorsku momčad Hajduka koja je igrala protiv Milana. 

Podsjetimo, Mario Pašalić rođen je u Mainzu, a 2022. godine postao je otac. Mario i Marija često dijele privatne i lijepe trenutke iz života na društvenim mrežama. 

 

VIDEO: Tko je supruga Ivana Turudića? Ginekologinja radi u zagrebačkoj bolnici, a pojavljivali su se i u javnosti

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije