Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatna promjena

'Mario izgleda 10 godina mlađe': Bivši kandidati Života na vagi izgubili preko 60 kg

Foto: Instagram screenshot
1/6
26.02.2019.
u 20:30

Luka Smoljo je na fotki je s prijateljem kojeg je stekao u showu, Marijem Mandićem, te se jasno vidi koliko su kilograma obojica izgubili.

Bivši kandidat ultrapopularnog showa 'Život na vagi', Luka Smoljo objavio je na Instagramu fotografiju koja je oduševila njegove brojne pratitelje. Naime, na fotki je s prijateljem kojeg je stekao u showu, Marijem Mandićem, te se jasno vidi koliko su kilograma obojica izgubili.

Kolaž prikazuje kako su izgledali na početku showa i nekoliko mjeseci nakon.

Luka je ispod fotke napisao: - Malo smo se promijenili, ali samo malo!! Svaka čast Mario.
Objavu koja je skupila više od tri tisuće 'lajkova' komentirao je i Mario: - Ne,ne, svaka čast tebi.

Pratitelji su ih nagradili pozitivnim komentarima: "Svaka čast", "Mario izgleda 10 godina mlađe", "Dečki nisam vas prepoznala".

Pogledajte kako u tri minute možete napraviti efikasan trening:

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar jest
jest
20:37 26.02.2019.

Tko uopće čita ovakvo smeće od sadržaja, zar gladni, nezaposleni, obespravljeni, kopači plastičnih boca po smeću, građani koji se spremaju otići iz Hrvatske, blokirani, vječni dužnici bankama, potplaćeni i podcijenjeni? VL kada stvarno mislite početi raditi svoj posao, golišave starlete, polusvijet reality zvijezda i slične "teme" nisu ključne stvari za ovo društvo ali jesu iseljavanje mladih, nezaposlenost, manjak radno sposobnih, sve starije stanovništvo, dramatični pad nataliteta, neprovedene ključne reforme poglavito ona javne uprave, reforme nužne za uklanjanje korupcije te administrativnih barijera za ulaganje i reforma porezne politike. Što je sa pokretanjem investicija? Gole stražnjice i grudi, neinteligentne, nepismene i nekulturne reality zvijezde neće izvući društvo iz krize.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije