Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sezona plakanja

Marina Perazić grcala u suzama u srbijanskoj "Farmi"

Marina Perazic
Nova Tv
04.12.2009.
u 09:00

Marina Perazić, koja je nakon nekoliko ispada u hrvatskoj "Farmi" proglašena jednom od negativki cijelog natjecanja, taj neslavni naslov počela je dobivati i u srbijanskoj inačici ovoga reality showa.

Marina Perazić, koja je nakon nekoliko ispada u hrvatskoj "Farmi" proglašena jednom od negativki cijelog natjecanja, polako je taj neslavni naslov počela dobivati i u srbijanskoj inačici ovoga reality showa.

U posljednjoj emitiranoj emisiji žestoko su se posvadile srbijanska pjevačica Maje Nikolić i Marina Perazić, koja je završila grcanjem u suzama nekadašnje pjevačice grupe Denis&Denis.

Cijela svađa započela je oko dijetalnog keksa koji nije kupljen, a na njegovoj nabavci je inzistirala Maja. Nakon prepirki i provociranja s Majine strane, koje Marina nije shvatila, svađa je potonula još dublje, a srbijanski mediji pišu da je završila porazno za pjevačicu iz Rijeke. Perazić su brojni stanari već optuživali za "nervozu i ludost", a navodno je upravo Riječanka slomila potpetice na štiklama srbijanske pjevačice.

Očigledno borba za novcem i vraćanjem kratke instant-slave nije najbolje sjela Marini Perazić, pjevačici koja je osamdesetih godina imala kultni status u cijeloj bivšoj Jugoslaviji.

Ključne riječi

Komentara 6

BG
bgcd
12:18 04.12.2009.

Sama se prijavila,a tek sto jede,nadam se da ce sad da leti,nego ako ima jos neka farma javite Marini !!!

CR
croxy
16:44 04.12.2009.

Ja nisam uočio da je Marina u ovoj svađi lošije prošla. Dapače. Maja je fakat bezvezna i sirova. Ne mislim da Marina treba ostati u tom smeću ali ima moju podršku ako hoće :)

KA
Karla
15:23 04.12.2009.

Sramota za Marinu. Žao mi je njenih kćeri!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije