Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila detalje

Marina iz 'Večere za 5' o ljubavi: Našla sam ga nakon spoja na Facebooku, imao je sliku sa ženom i djetetom, osvetila sam se

Foto: RTL
1/8
19.10.2022.
u 08:52

Marina živi s majkom, ima psa i mačku, a u slobodno vrijeme kuha, čita knjige i druži se s prijateljicama. Po struci je odgajateljica u vrtiću. Što se tiče ljubavnog statusa, ova 32-godišnjakinja je slobodna, a nakon što je poslužila desert u showu, kandidati su joj kazali kako se može udati.

Jučer je u 'Večeri za 5' za goste kuhala konobarica Marina Novoselac (32) iz sela Zadrkovec koje je u sastavu grada Sv. Ivan Zelina. Marina živi s majkom, ima psa i mačku, a u slobodno vrijeme kuha, čita knjige i druži se s prijateljicama. Marina je po struci odgajateljica u vrtiću.

Što se tiče ljubavnog statusa, ova 32-godišnjakinja je slobodna, a nakon što je poslužila desert u showu, kandidati su joj kazali kako se može udati. 

Novoselac je, s druge strane, priznala da su iza nje propale zaruke, koje je sama raskinula točno na Valentinovo. 

Natjecateljica 'Večere za 5' opisala je i posljednji spoj na kojem je bila. 

"Izašli smo na par kava i činio se okej frajer, a to kad je meni okej frajer, to znači da nešto nije u redu s njim. Bilo je okej i taman božićno vrijeme negdje i nismo se uopće dodali na Facebooku. Odlučila sam ga potražiti na Faceu" prisjetila se Novoselac za RTL.hr.

Nakon pretrage po toj društvenoj mreži potpuno ju je šokiralo ono što je vidjela. Naime, muškarac s kojim se viđala imao je ženu i dijete. 

"Našla sam ja njega na Facebooku, ali je imao profilnu sliku sa ženom i djetetom, a ništa nije odavalo u te dvije, tri kave što smo bili da je on u braku" rekla je. 

Odlučila je pričekati kako bi mu ispričala što je saznala. 

"Nisam mu ja odmah rekla da sam ja saznala. Čekala sam. Onda mi je čestitao novu godinu, a ja sam mu rekla da mu želim isto sve najbolje, njegovoj ženi i djetetu isto. Tada sam nekim čudom završila u blokadi", izjavila je konobarica koja bez obzira na sve ne gubi vjeru u ljubav. 

VIDEO Poznatom dr. Ozu karijeru su poljuljali brojni skandali: Ovo su neke od najluđih tvrdnji kojima je obmanjivao javnost!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije