Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke!

Marin Čilić objavio fotografiju iz rodilišta: Naša obitelj je narasla za još jednog člana

Foto: instagram
1/7
06.09.2021.
u 08:21

Dječak je odlično, a Kristina je apsolutna rock-zvijezda. Jedva čekamo malenoga dovesti kući i upoznati ga s bratom, poručuje tenisač.

Lijepe vijesti o rođenju drugog sina naš proslavljeni tenisač Marin Čilić podijelio je na svom Instagramu gdje je objavio prvu fotografiju sina i napisao: - Naša mala obitelj je narasla za još jednog člana. Zahvalan sam što mogu podijeliti vijest da je na svijet stigao najbolji prijatelj našeg starijeg sina Balde i da smo sada tim od četiri člana. Dječak je odlično, a Kristina je apsolutna rock-zvijezda. Jedva čekamo malenoga dovesti kući i upoznati ga s bratom. U čestitkama koje su se zaredale ispod ove objave Čiliću su na ovoj lijepoj vijesti čestitali brojni naši sportaši od Luke Modrića, Ivana Rakitića, Ivana Dodiga, Donne Vekić, Ive Majoli....

Foto: Instagram

Vijest da će dobiti drugo dijete Kristina je potvrdila u svibnju, a prije dva mjeseca otkrila je i kako će roditi drugog sina te dodala kako će joj sigurno biti zanimljivo u društvu tri muška člana obitelji. Rekla je kako se Baldo, koji je početkom ove godine napunio godinu dana, veseli bratu ali i dodala je kako je dosad on bio šef pa će tek vidjeti kako će se prilagoditi novoj situaciji.

Marin i Kristina vjenčali su se prije tri godine u Cavtatu, a nakon svadbenog obreda par je pripremio proslavu za uzvanike u tvrđavi Revelin. Par se upoznao u Dubrovniku 2008. godine na Davis Cupu gdje je Kristina radila kao hostesa. Prijateljstvo je brzo preraslo u ljubav i Kristina je počela pratiti Marina na svim njegovim mečevima i to mu, kaže, donosi sreću.

VIDEO Dean Dvornik iskreno o životu u Americi i poslu: Nije me sramota zbog onog što radim

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije