Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNA GLUMICA

Marijana Mikulić pokazala atmosferu s prve proslave Božića u novoj kući: 'Muž se nadurio na mene'

Foto: Instagram
1/9
26.12.2023.
u 17:45

Prvi Božić u našoj kući. Došle babe, didovi, ujo Luka sa svojima. Andrijica i dedo Andrija unijeli badnjak. Puna kuća, puno srce. Nemamo lijepu zajedničku božićnu iako smo isli na fotkanje. Nisam stigla to odabrati, skinuti. Pa se muž nadurio na mene. Ali evo, ima prekrasnu fotku sa svojom ženicom, napisala je Mikulić

Glumica Marijana Mikulić (42) s obitelji provodi prvi Božić u novoj kući, a na Instagramu je objavila atmosferu iz njenog novog doma. 

- Prvi Božić u našoj kući. Došle babe, didovi, ujo Luka sa svojima. Andrijica i dedo Andrija unijeli badnjak. Puna kuća, puno srce. Nemamo lijepu zajedničku božićnu iako smo isli na fotkanje. Nisam stigla to odabrati, skinuti. Pa se muž nadurio na mene. Ali evo, ima prekrasnu fotku sa svojom ženicom. Kud ćeš bolje? Na dobro vam svima došao Božić i sveto porođenje Isusovo, napisala je glumica pokraj fotografije na kojoj je nasmiješena sa suprugom Josipom. 

Podsjetimo, glumica je s mužem prije godinu dana kupila derutnu kuću. Objekt su temeljito renovirali, a Marijana je s pratiteljima podijelila kako je kuća izgledala prije renovacije s dotrajalom drvenom stolarijom i podom. Tijekom adaptacije, srušeni su pregradni zidovi, pretvarajući male i tamne sobe u prostran dnevni boravak pun svjetla, obogaćen velikom staklenom stijenom.

Nakon useljenja Marijanin suprug Josip odselio u Njemačku, točnije u Berlin gdje će provest godinu dana jer je dobio stipendiju zaklade Aleksander von Humboldt koja svake godine dodjeljuje stipendije stranim istraživačima koji žele provesti istraživanje u okviru neke od istraživačkih institucija u Njemačkoj. Dodajmo da je Marijana majka trojice sinova : Jakova, Andrije i Ivana. U posljednje vrijeme često dijeli detalje iz života sa sinovima te redovno objavi fotografiju kada njezin suprug dođe u Lijepu Našu. Tako je otkrila i kako ju je iznenadio za njihovu 18. godišnjicu braka.

VEZANI ČLANCI: 

- Kakvu čestitku mi je složio muž. Još da je ubo točne godine. Oduljilo se čovjeku. Mislio da je već 19 godina zaglavio. “Tek” smo punoljetni. 18 godina braka. Ali cijenim trud mužiću. Da kotrljamo zajedno još barem ovoliko. Živio ti meni - napisala je Marijana i podijelila dirljiv status koji joj je posvetio suprug. 

- Preživio nam, ljube, brak i prvu godinu punoljetnosti. S obzirom na to kakva je godina iza nas i što smo sve prošli, nazdravit ću ti još jednom. Hvala na ljubavi i strpljenju ustrajnosti i neizmjernoj energiji koju svakodnevno ulažeš u našu obitelj. Čudo si, Bogu dragom sam zahvalan da te imam, i, eto, možda izguramo i do 20. Sretna ti 19. godišnjica . napisao je Josip, a kako se Mikulić našalila, nije pogodio točno koju godinu braka slave. Isto tako, Marijana je priznala da je dobila i poklon i cvijeće.

VIDEO: Naša glumica nakon razvoda proslavila prvi zajednički Božić s novim partnerom, otkrili gdje su bili 

Ključne riječi

Komentara 2

LO
loraxy
19:36 26.12.2023.

Gdje su nestali karizmatični glumci? Tko je ova?

Avatar razbojnik404
razbojnik404
19:23 26.12.2023.

Neka poznata osoba? Niti sam za nju do sada čuo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije