Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dosadilo joj je

Marijana iz showa 'Ljubav je na selu' pohvalila se promjenom imidža

Ljubav je na selu
Foto: RTL
1/4
28.03.2020.
u 19:00

Nedavno je otkrila i kako je nakon showa pronašla ljubav, a već su pale i zaruke.

Marijanu Črlenec gledali smo u zadnjoj sezoni showa "Ljubav je na selu" u kojoj je bila na farmi Hakije Špage. Ljubav je u ovom showu pokušala naći i u internacionalnoj sezoni kada je bila na farmi Jacka Vukoje, ali dva pokušaja da pronađe srodnu dušu u televizijskom showu nisu urodila plodom.

Zato se ljubavna sreća Marijani osmjehnula nakon završetka showa kada je upoznala 36-godišnjeg Igora. Marijana i Igor su se zaručili, a zaljubljena bivša natjecateljica showa "Ljubav je na selu" osim na ljubavnom planu, napravila je i promjenu na svom imidžu. Više nije brineta, sada je postala plavuša.

 

 

Za RTL je rekla: Dosadila mi je crna boja, pojede me. Sada prelazim na svjetlije, stavila sam i pramenove. Ispričala je i kako živi desetak kilometara dalje od mjesta u kojem je bio epicentar potresa koji se dogodio u nedjelju rano ujutro, a srećom  njezina kuća nema velikih oštećenja. 

Ljubav je na selu
1/10
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije