Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Lidijino ponašanje zaprepastilo gledatelje, društvene mreže gore: 'Bježi Alene od nje'

Foto: RTL
1/5
27.03.2020.
u 09:30

Naime, Lidija i Alen već su imali svoju prvu bračnu svađu nakon koje su donekle uspjeli izgladiti stvari, otišli su na romantičnu večeru, lijepo razgovarali, a onda se pri povratku u apartman dogodio potpuni preokret.

Drama između Lidije i Alena u showu 'Brak na prvu' potaknula je mnogo gledatelja da svoje mišljenje podijele u komentarima na društvenim mrežama. Naime, nije im se svidjelo Lidijino ponašanje te joj zamjeraju kako se ponaša prema 'suprugu' Alenu. 

Foto: RTL

"Meni je jasno da se žena nervira, samo mi nije jasno zašto je još tamo" napisala je jedna gledateljica, dok je druga dodala:
"Ako je ona učiteljica/profesorica, jadna ta djeca..." Neki gledatelji odlučili su cijelu situaciju okrenuti na šalu.

Foto: Facebook/TS Auris

"Kad ovo gledam, žao mi je i mog muža samo zato što se zove Alen", stoji u jednom od komentara, dok se druga gledateljica našalila da Lidijini učenici sada zasigurno uživaju.

1/11

Ipak, neki smatraju da je Lidija stvarno preburno reagirala u cijeloj situaciji. "Žena očigledno ima problem sama sa sobom, a onda i sa svim ostalima", napisala je gledateljica, dok je druga upozorila: "Bježi, Alene, od te umišljene vještice!"

U četvrtak navečer u showu ''Brak na prvu'' gledatelji su zaista imali što vidjeti… Sve je počelo vrlo romantično te se odnos nekih parova naizgled kreće u idealnom smjeru, a onda je uslijedila prava drama. Ipak, broj jedan na ljestvici drame opet su bili – Lidija i Alen! Mladenci su bili na medenome mjesecu, što je za jedne rezultiralo da se bolje upoznaju i povežu, a za druge da se još više udalje. Naime, Lidija i Alen već su imali svoju prvu bračnu svađu nakon koje su donekle uspjeli izgladiti stvari, otišli su na romantičnu večeru, lijepo razgovarali, a onda se pri povratku u apartman dogodio potpuni preokret.

Foto: RTL

„Nije mu se svidjelo kako s njim pričam u autu i onda mi je rekao da sam glasna i da se stišam, cenzurirao me“, krenula je prepričavati Vinkovčanka razlog svađe sa suprugom. „Nije stala, stalno ponavlja ista pitanja i sama odgovara“, kazao je u svoju obranu Alen koji je potom odbio riješiti problem nasamo s Lidijom, nego ju je pozvao pred kamere, Dejana i Gogu kako bi cijelo društvo čulo što ona ima reći. „Kad se upale kamere, govoriš da je sve 'lipo', maksimalno si neiskrena osoba. Ti si svaki dan druga osoba. Ne sviđaš mi se, licemjeran si i izigravaš majmuna pred kamerama. Mogao bi proći za političara jer stalno ima isti izraz lica i iste floskule, može prodavati maglu. Ne želim biti na TV-u i napadati nekog lika koji je došao tražiti ljubav svog života u 44. godini, a ne sjeća se nijedne bivše veze.

Foto: RTL

Nisam zato došla ovdje, a on je to napravio namjerno“, kroz krokodilske suze izgovarala je vidno uzrujana Lidija, koja smatra da je Alen namjerno napravio scenu pred kamerama. „Što se ove situacije tiče, samo se treba smiriti, prespavati i sutra je novi dan. Spreman sam ponovno razgovarati, imam toliko živaca i smirena sam osoba“, zaključio je Splićanin.

 

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
10:40 27.03.2020.

Tipična prosvjetarka....a kad se učenici žale na takve nitko im ne vjeruje! Vrijedne snimke pravog lica!

MA
magnum2013
10:41 27.03.2020.

Da je moje dijete kod nje na nastavi, nakon ovoga, ispisao bih ga da ne dolazi s njom u kontakt. Prva mjera da i djete ne oboli. Kako se sada osjećaju njeni najbliži?

AN
ANTIkomunist55
11:22 27.03.2020.

ili se drogira ili pije, zena nije u vinklu nikako bas dno dna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije