Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne želi ga

Marijana iz Big Brothera odbila Nemeša koji joj je ponudio brak

'cvrljak_nnn_sce_210311'
''
27.04.2011.
u 15:09

Zbunjeni Nemeš tješio se alkoholom, a Marijana se okrenula drugim stanarima ignorirajući svog ljubavnika

Nakon priznanja u kući Big Brothera da je svojim ponašanjem uništila djetinjstvo kćeri Korine, Marijana Čvrljak počela je zakopavati temelje ljubavi između nje i pet godina mlađeg Nikole Nemeševića Nemeša. Naime, osim kajanja zbog romanse s njim, Beograđanina je ranila odbivši usred upriličenog tuluma i njegovu prosidbu. Ne očekujući negativan odgovor, 22-godišnjak je pobjesnio i nogom razvalio vrata ispovjedaonice. Zbunjeni Nemeš tada se tješio alkoholom, a Marijana se okrenula drugim stanarima ignorirajući svog ljubavnika.

– Nije on moj. Gledaj mene kao osobu i njega kao osobu. Mislim, mi nismo ono... – rekla je u jednom trenutku Marijana Horvatu. No, bez obzira na kajanje, s Nemešom se ipak još malo poigravala.

– Ljubavi, je l' bi me volio vidjeti sa ženom? – upitala ga je Marijana i zagolicala njegovu maštu, a onda se opet dala u ignoriranje.

Zbog ljubavne igrice sutradan se umjesto s mamurlukom borila s Nemešom opravdavajući mu se zbog svog ponašanja.

Komentara 19

OB
-obrisani-
19:18 27.04.2011.

Jel to ono --lud -zbunjen-normalan.....

OB
-obrisani-
19:25 27.04.2011.

sigurno ce dobit uloge u nekom PORNO FILMU obadvoje....

PP
pp
19:20 27.04.2011.

hahaha...mogla bi razmislit malo...ionako te niko neće htjet kad izađeš ovakvu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije