Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadnji dani godišnjeg

Marijana Batinić promijenila izgled i upitala pratitelje: 'Što mi bolje stoji?'

Foto: John Pavlish
1/12
04.09.2022.
u 21:00

Napunila je baterije prije nove,šeste sezone "Života na vagi".

Hrvatska voditeljica Marijana Batinić (41) odlučila se za promjenu frizure. Naime, svoju smeđu kosu obojala je u plavo, a sudeći prema komplimentima pratitelja, nije pogriješila. 

"Plavuša. Već dugo pokušavam biti plava, ali kako radim samo pramenove, i to vrlo rijetko, ubrzo mi kosa potamni. Ne mogu se odlučiti jesam li bolja kao brineta ili (wannabe) plavuša. Hm?", upitala je voditeljica.

"Definitivno ti bolje stoji plavo", napisao joj je jedan pratitelj, dok je drugi poručio: "Uvijek top i sve top…ali za nijansu ipak brineta".

"Meni si prekrasna i sad kada plavuša i kad bila brineta", zaključio je treći.

Inače, voditeljica je do sada uživala u ljetovanju Dalmacijom, odakle je rado dijelila fotografije u kupaćim kostimima. Napunila je baterije prije nove sezone "Života na vagi". Podsjetimo,snima se šesta sezona showa "Život na vagi" u kojem ćemo uskoro na RTL-u gledati 20 natjecatelja koji pokušavaju promijeniti svoje životne navike i riješiti se viška kilograma. Treneri su i ove sezone Maja Ćustić i Edin Mehmedović, a voditeljica je Marijana.

VIDEO>>Anđa Marić: Ljudi su mislili da sam pijana jer od bolesti nisam mogla hodati. Jedna je gospođa rekla: 'Vidi je kakva je, nije ni čudno da su joj uzeli dijete...'

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Stipan
06:31 05.09.2022.

Svi kao Patke sa naspiicanom tubicom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije