Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čeka prvo dijete

Marijana Batinić: Da, trudna sam!

matej pašalić
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/6
14.08.2014.
u 11:56

Simpatična voditeljica Marijana Batinić čeka svoje prvo dijete...

Simpatična voditeljica Marijana Batinić čeka svoje prvo dijete. Potvrdila je to za Večernji list. Voditeljica showa ''Ljubav je na selu'' i kviza ''Tko će ga znati'' čeka dijete s dugogodišnjim dečkom, bivšim rukometašem Matejem Pašalićem.

Marijana je trudna tri mjeseca i još uvijek radi. S Matejom se upoznala 2011. godine u zagrebačkom klubu Katran. Otad uživaju u ljubavi, a uskoro će i u roditeljstvu.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

>>Marijana Batinić: U ljubavi mi je sloboda najvažnija, inače bježim

Komentara 7

DU
Deleted user
14:51 14.08.2014.

Marijana, neka ti je sa srećom, i još puno malih klinaca.

MC
mica caca
16:54 14.08.2014.

A Bože dragi što sve ljubav na selu radi. Neka Bog pomogne pa da ne bude više neoženjenih i neudatih. A za informaciju ja sam čekao prvo dijete prije četrdesetak godina, samo to nije zanimalo javnost.

LU
lukabulic
10:41 15.08.2014.

alkemann --pa kontracepcija vam je i dala da svaki -a druga budete jalovi ili sterilni --i nonda kod kurjaka doktore pomagaj i onda rodite sa nekim problemom dijete --što ne mora biti ali dogodi se -

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije