Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV JE NA SELU

Marijan je lagao curama! Na Facebooku je upoznao djevojku s kojom se lani i vjenčao

Foto: RTL
1/6
30.04.2021.
u 21:40

Misteriozna žena je Tajlanđanka Naranphat Cerovac Madarat, a sudeći po fotografijama na njenom profilu, par se lani i vjenčao.  Marijanova nova draga je još u srpnju prošle godine promijenila mjesto prebivališta u Buzet, gdje Marijan živi, a na društvenim je mrežama često objavljivala zajedničke fotografije

Marijan Crnarić, farmer ovogodišnje sezone "Ljubavi na selu", u zadnjoj je epizodi svojim cuurama kazao kako niej bio iskren prema njima, te da je preko Facebooka upoznao novu djevojku. 

- Nisam bio iskren prema curama. Preko Facebooka upoznao sam jednu mladu damu s kojom sam se našao u Budimpešti i od tad se nismo vidjeli - pričao je on dok na slici završnog kadra emisije nepoznata djevojka crne kose izlazi iz auta.

Misteriozna žena je Tajlanđanka Naranphat Cerovac Madarat, a sudeći po fotografijama na njenom profilu, par se lani i vjenčao. 
Marijanova nova draga je još u srpnju prošle godine promijenila mjesto prebivališta u Buzet, gdje Marijan živi, a na društvenim je mrežama često objavljivala zajedničke fotografije, pa i onu s vjenčanja koje je bilo u listopadu. 

Foto: Facebook/TS Auris

Inače, iza farmera su tri braka. Iz svojih prošlih bračnih iskustava naučio je nekoliko važnih lekcija, a jedna je i ona o nevjeri. 

– Jedno od najljepših bračnih iskustava bilo je rođenje sina kojeg imam iz prvog braka, a ono najvrednije što sam naučio jest da uvijek dobro morate paziti kome vjerujete. Što se tiče nevjere, sada mislim da bih je možda i oprostio, ali teško je o tome ovako govoriti – kazao nam je 69-godišnji farmer iz Buzeta i otkrio u kakvim je odnosima s bivšim ženama.

 – U kontaktu sam samo s prvom suprugom, s kojom imam sina, ali stvarno rijetko se čujemo, zadnji put možda prije dvije ili tri godine preko društvenih mreža. Jako sam dobar i sa sestrom svoje pokojne žene Ruby koja živi u New Yorku, često se čujemo – kazao je. 

Velik dio života proveo je u Americi, kamo se odselio još 1968. godine i tamo je u New Yorku radio u obrtu na popravku mostova, a kasnije je preuzeo i posao izrade strojeva za svog šefa.

VIDEO: Vinko Ćemeraš bio je gost Večernjakove desetke

 

Ključne riječi

Komentara 5

KP
Karlovacko pivo
09:46 01.05.2021.

Ovogodisnja serija ljubavi na selu je najveci šljam i propust za RTL

Avatar Mali Berica
Mali Berica
13:08 01.05.2021.

Bože dragi pa tko gleda to smeće od emisije, to je dno dna, starkelje od 70 godina traže frajere, fuj.

DU
Deleted user
09:34 01.05.2021.

Hahahahaha,sad će Bahra i Mara njih dvoje lijepo posluživati,kuhati im i čistiti ...a komedije ;);)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije