Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
usred pandemije

Marija Šerifović odlučila pomoći djevojci koja je doživjela strašnu tragediju: 'Odričem se honorara'

Foto: Matija Habljak/Pixsell/ Tomislav Miletic/PIXSELL
1/5
25.03.2020.
u 07:00

iječ je o Anji Stojanović koja je u nedavnom požaru izgubila roditelje, starijeg brata i dva kuća ljubimca. Marija se, naime, odlučila odreći svog honorara od koncerta koji planira održati kad se situacija oko korone smiri i donirati sve Anji.

Pjevačica Marija Šerifović odlučila je usred pandemije koronavirusa koja, između ostalog, pogađa i glazbenike koji zbog zabrane okupljanja ne mogu održavati koncerte, pomoći 22-godišnjoj djevojci. Riječ je o Anji Stojanović koja je u nedavnom požaru izgubila roditelje, starijeg brata i dva kuća ljubimca. Marija se, naime, odlučila odreći svog honorara od koncerta koji planira održati kad se situacija oko korone smiri i donirati sve Anji.   

- Pored situacije s koronavirusom ne smijemo zaboraviti na nesreću koja se nedavno dogodila na Novom Beogradu gdje je život izgubilo šest ljudi. Dakle situacija je veoma ozbiljna, a posljednjih 48 sati društvenim mrežama kruži apel za pomoć djevojci koja je izgubila sve! Molim vas barem 10, 20, 30 dinara, koliko tko može neka uplati, kazala je pjevačica koja bi trebala nastupati u Splitu u svibnju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙏🏻 PORUKA ZA ANJU STOJANOVIC 🙏🏻

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on

 

- Odlučila sam kompletan honorar od jednog svog koncerta dati Anji. Na svom četvrtom koncertu pjevat ću za nju, a ovim putem apeliram na sve svoje zaposlene da se odreknu kompletnog ili bar dijela honorara od tog koncerta kako bismo što više pomogli Anji. Ne smijem ni zamisliti kako se ona osjeća i kroz što prolazi, istaknula je Marija Šerifović poručivši svima da ostanu jaki i hrabri kako bi se situacija s koronavirusom što prije završila.

 

Ključne riječi

Komentara 1

AP
ante_pustinjak
16:35 25.03.2020.

itekako je ostavljen komentar a vi ste ga čim prije pobrisali još u rano jutro! dakle, ponavljam: pa zar nam baš morate i u ovim šugavim vremenima započeti i "uljepšati" dan vijestima iz pašaluka?! zar ste već zaboravili kako su se neki dan pojedinci s onu stranu drine zlurado naslađivali zbog potresa u zagrebu?! koga briga za tamo neku lijevu pevaljku. neki dan je imala koncert unatoč opasnosti od širenja virusa i vi ju sad još hvalite na sva usta! o bože, nikad se ništa popraviti u hrvatskoj neće unatoč očitim opomenama i jasnim znacima odozgor!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije