Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNA PJEVAČICA

Marija Husar Rimac pokazala kako provodi posljednje trudničke dane prije nego što rodi u 46. godini

Foto: Instagram
1/4
27.01.2021.
u 09:32

Marija u studiju snima nove pjesme, a pomaže joj Matija Dedić, koji je na Facebooku objavio zajedničku fotografiju iz studija. - Najvjerojatnije zadnje snimanje prije prinove, napisao je Matija pokraj fotografije na kojem su Marija i on nasmiješeni.

Marija Husar Rimac (45) uskoro će roditi drugog sina, a posljednji trudnički dani prolaze joj radno. Naime, Marija u studiju snima nove pjesme, a pomaže joj Matija Dedić, koji je na Facebooku objavio zajedničku fotografiju iz studija.

- Najvjerojatnije zadnje snimanje prije prinove, napisao je Matija pokraj fotografije na kojem su Marija i on nasmiješeni. 
Podsjetimo, Marija Husar Rimac vijest o dolasku prinove objavila je u listopadu prošle godine, a nakon toga je u videu u kojoj njen šestogodišnji sin Ivan bira kolica otkrila kako će suprug Vjekoslav i ona ponovno dobiti sina.

Foto: Daniel Pavlić

Kada su doznali za trudnoću, par se oduševio.

– Trudnoća je dar od Boga – rekli su medijima. Ona i suprug Vjekoslav u sretnom su braku od lipnja 2009. godine, a sudbonosno "da, uzimam" izgovorili su u crkvi svetog Petra i Pavla pri Franjevačkom samostanu u Gorici u Livnu. Kume su pjevačici bile Nina Badrić i Kristina Renić, a mladoženji je kum bio Neven Jurić. Par je vjenčao fra Anto Radoš, a na ceremoniji je pjevala Marijina sestra Ivana Husar Mlinac. Nakon nekoliko godina izbivanja sa scene te rada isključivo na duhovnoj glazbi, 2016. stigao im je sin Ivan, a majčinstvo je ispunilo njezin život kako nije mogla ni zamisliti.

– Dobili smo malo slatko stvorenje koje je tu ljubav još oplemenilo. Nas dvoje još više učvrstilo. Vjeko je predivan otac … Dogodila nam se nadogradnja, ne znam uopće kako bih to nazvala – izjavila je svojedobno za InMagazin. Prije nego što je dobila sina, nije krila da želi postati majka. – Ja sam spremna. Stvarno bih voljela imati djecu, mislim da svaka žena to želi – objasnila je u jednom intervjuu za Večernji list dodavši da bi htjela imati više djece.

– To posebno mnogo znači u nekim teškim situacijama kad su ti sestra ili brat velika podrška. A sigurno je i zabavnije nego kad si jedinac – rekla nam je.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije