Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravlje

Marija dobro izgleda jer zna hrani reći “ne”, a Ivana jer misli na sebe

Ivana i Marija Husar (1)
Foto: Željko LuKunić/Pixsell
1/3
30.11.2010.
u 18:17

Sestre Husar izgledaju bolje nego ikad, a za sve su zaslužne zdrava prehrana i redovita tjelovježba

Sestre Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac odlučile su u novu, 2011. godinu ući sa savršenom figurom i u punoj fizičkoj spremi. Iako već sad izgledaju odlično, glazbenice su osobitu pozornost obratile tjelovježbi i zdravoj prehrani, a u njihovoj namjeri neće ih, kažu, spriječiti ni bogati blagdanski stolovi.

– Hvala Bogu što imam ponešto samokontrole. Inače sam velik gurman, ali ipak znam reći stop na vrijeme – otkrila nam je Marija.

Njezina mlađa sestra, majka dvaju sinova, priznala nam je da joj je trebalo neko vrijeme da uskladi majčinske obveze i brigu o sebi.

– Kad imate malu djecu, uvijek se brinete prvo za njih. Pazite da imaju tri zdrava obroka, da im pripremite nešto zdravo za međuobrok, a na sebe zaboravljate. No kad sam počela misliti i na sebe i na svoje potrebe, preporodila sam se – otkrila nam je Ivana tajnu svoje nove linije.

Povjerila nam je još jednu – naime, sestre su postale zaštitna lica centra za ljepotu Linea Snella u kojem rezultate postižu efikasnije, a troše manje vremena.

– Iskreno nemam vremena i lijena sam provoditi tri sata na dan u teretani, a uz ovaj program u sat vremena, dva puta u tjednu postižem sjajne rezultate – rekla nam je Ivana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije