Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovo na ekranima

Maria Horvat iz 'Gospodina Savršenog' vraća se na televiziju, evo u kakvom formatu ćemo je sada gledati

Foto: RTL
1/4
19.07.2022.
u 20:23

Otkrila je da se radi se o modnoj emisiji baziranoj na TV prodaji, a ona je zadužena kao voditeljica za prezentaciju modnih artikala iz raznih kolekcija.

Maria Horvat iz 'Gospodina Savršenog' vraća se pred kamere televizije i to u ulozi voditeljice. Iako je imala razne planove tijekom ljeta, ponudu za ulogu voditeljice nije mogla odbiti. Maria vodi modnu emisiju, a pred kamerama se brzo snašla.

- Pa iskreno desilo se sasvim slučajno, nakon prošlogodišnje suradnje dobila sam ponovno poziv da se vratim i odlučila prihvatiti ponudu. Imala sam razne planove tokom ljeta, ali posao mi je ipak na prvom mjestu te sam odlučila ostati u Zagrebu i uhvatiti se posla - kazala je za RTL i  dodala: - Osjećaj je predivan. Odmah sam se snašla, bilo je lakše nego što sam očekivala. Nakon tolikih godina iskustva naviknuta sam na kamere i brzo se prilagodim. Emisija se spontana i daje mi puno prostora da je vodim na neki svoj način i to mi jako odgovara.

Otkrila je da se radi se o modnoj emisiji baziranoj na TV prodaji, a ona je zadužena kao voditeljica za prezentaciju modnih artikala iz raznih kolekcija. 

Otkrila je da nema tremu, ali da se nekada dogodi neka greška.

- Emisija traje puna tri sata pa se svakom može dogoditi da se desi neka greškica, ali ništa strašno - kazala je. 

Inače, prošlog je mjeseca punila medijske prostore novom ljubavlju s misterom turizma Dominikom Tvorekom. A zajedno spremaju i nove poslovne planove, pa i liniju parfema. 

VIDEO>>Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali se u Las Vegasu: 'Ljubav je bila strpljiva 20 godina...'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije