Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pop senzacija

Svijet je lud za ovim 16-godišnjacima iz Norveške koji stižu u Zagreb

Marcus & Martinus - Moments Tour
Foto: Promo
1/3
21.03.2018.
u 16:52

Marcus i Martinus izdali su tri albuma, a braću blizance otkrio je jedan glazbeni agent dok su bili na ljetovanju s roditeljima na Tajlandu.

Braća blizanci Marcus i Martinus imaju samo 16 godina, ozbiljnu glazbenu karijeru, vojsku obožavatelja, milijune pregleda na YouTubeu, tri albuma i 27. ožujka na radost publike u Hrvatskoj stižu u Zagreb. 

Priča o dvojcu iz Norveške koji je u kratkom vremenu postao velika pop senzacija jednog dana će sigurno poslužiti kao predložak za filmski hit. Njihova priča o uspjehu počela je na Tajlandu 2011. godine gdje su ljetovali s roditeljima. Marcusa i Martinusa primijetio je jedan norveški glazbeni producent koji je dečke nagovorio da se prijave u jedan glazbeni show. Show i pobjeda u showu koju su zaslužili zahvaljujući vlastitoj pjesmi "To draper vann" otvorila im je vrata glazbenog svijeta.

Dva dječaka koja dolaze iz mjesta u kojem živi 800 stanovnika uskoro su poharali glazbene ljestvice i postali uzor tinejdžerima diljem svijeta. Otkako su 2916. godine  izdali i singl na engleskom jeziku "Girls" njihova baza obožavatelja postala je još veća, a veliki broj obožavatelja imaju i u Hrvatskoj.

U utorak natupaju u Domu sportova, a istog dana će od 13 do 14 sati ispred Menart multimedijalne knjižare u Avenue Mallu Zagreb obožavateljima potpisivati album "Moments", a oni koji ne mogu u to vrijeme biti s Marcusom i Martinusom mogu pratiti njihovo druženje putem live streama na Facebooku Večernjaka.

Komentara 2

Avatar hr.granicar
hr.granicar
19:24 21.03.2018.

samo me zanima kako su se opredjelili. dsli su ženske ili su muški ili se još nezna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije