Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Napustili supružnike pa se u show vratili kao par, gledatelji negoduju: 'Meni je neugodno ovo gledati'

Foto: RTL, Facebook
1/10
17.11.2021.
u 08:34

Njihova ljubavna priča ponovno je postala glavna tema rasprava na društvenim mrežama

U sinoćnjoj emisiji ''Brak na prvu'' gledatelji su prvi put imali priliku svjedočiti presedanu. Naime, nakon što su šokirali svoje partnere Ernu i Jasmina, ali i gledatelje priznavši da su se zaljubili, Sanela i Edin prvo su napustili eksperiment, a potom su se vratili i nastavili ga kao novi par. 

– Složili smo se da ostanu u eksperimentu jer se i njihova ljubav dogodila unutar eksperimenta. A ljubav nema pravila i bilo bi šteta da ih izgubimo kao par – istaknula je doktorica i magistra psihoterapije Iva Stasiow. 

Tako su se Sanela i Edin uselili u njihov zajednički stan, gdje se napokon mogu opustiti i uživati u romantičnim trenucima koji su pred njima.  – Ovo doživiš jednom u životu, znači ovo što sad imam jest do kraja života! – ushićen je bio Edin, a svoje oduševljenje nije krila ni Sanela koja je priznala da se jednako osjeća: – Nikad u životu mi se ovo nije dogodilo. Leptirići su prisutni 0-24.

Foto: RTL/Screenshot


No, njihova ljubavna priča ponovno je postala glavna tema rasprava na društvenim mrežama. 

"Majke mi, meni je neugodno njih dvoje gledati.. Toliko neukusno, prozirno, ma bas jezivo nekako.. ok, dvoje se zateleba sve ok, ali one izjave 'to je to do kraja života', ja sam skoro povratila.. što si to dopuštaju pojedinci, strava... a o govoru ubačenim u 6-tu jedan, dok drugi još u leru, mamma mia", napisala je jedna od gledateljica na Facebook stranici emisije. "Jel samo meni ovo dvoje ide na živce ili nas ima još?" upitao je jedan od gledatelja također u komentarima. "Meni ni tu nešto ne štima, ne znam zašto", bila je sumnjičava jedna gledateljica, a bilo je i onih koji su zadovoljni raspletom situacije. 

"Živjela ljubav! Neka imaju svojih 5 minuta slave, do sad su bili u publici, sad su oboje na pozornici. Bolje da gledamo kako se ljudi vole, nego one silne svađe i rasprave...", zaključila je jedna gledateljica. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

VIDEO Pogledajte Večernjakov podcast s Alanom Hržicom 

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar marela
marela
11:00 17.11.2021.

A "eksperti" navijaju da oni ne uspiju. Ako i ne uspiju nije tragedija. U jednom momentu im se dogodilo nešto lijepo. Sve sto prođe u lijepom nece proci u ruznom, rekla bi moja baka....

DO
domagoj1492
10:51 17.11.2021.

Edin skužio kako da bude filmska zvijezda, plus da besplatno guzi. Majstor.

AN
ANNY
11:08 17.11.2021.

Ako je to doista odjednom takva ljubav , šta će im kamere i ostanak u showu .Sve je to lažno i jadno.To se vidi i u Edinovim vodenastim očima, a i Sanela nije baš dobra glumica. Honorar je vjerojatno privlačan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije