Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Moram biti snažna'

Manekenka se slomila i u suzama ispričala sve o zlostavljanju: 'Prošla sam veliku tugu'

Demi Rose
Foto: Profimedia
1/11
30.07.2020.
u 07:00

25-godišnja manekenka na Instagram storyju ispričala je sve o svojoj teškoj povijesti i tugovanju za roditeljima.

Instagram model i putena manekenka Demi Rose slomila se u videu koji je podijelila s više od 14 milijuna obožavatelja na Instagramu te je progovorila o zlostavljanju dok je bila dijete. Manekenka, 25-godišnjakinja, na Instagram storyju ispričala je sve o svojoj teškoj povijesti i tugovanju za roditeljima.

Demi Rose
1/7

"Napastovali su me dok sam bila dijete, maltretirali su me u školi te su me povrijedili brojni bliski ljudi. Prošla sam i veliku tugu kada sam izgubila dvoje ljudi koje volim najviše na svijetu. Još pokušavam sve to preboljeti, ali shvaćam da me sve to oblikovalo u osobu kakva sam danas", započela je Demi na Instagram Storyju.

"Mnogo mi toga nedostaje. Teško mi se nositi s time koliko se život mijenja i koliko moram biti snažna. Nije sve savršeno cijelo vrijeme, a nemam uvijek ni dovoljno samopouzdanja", priznala je manekenka u videu kada nije mogla suspregnuti suze.

Istaknula je važnost emocija i koliko je bitno shvatiti ih kako bismo znali reagirati na njih.

"Ne želim o svemu odmah govoriti jer se nisam sa svime još pomirila. Mislim da moram prvo sve dobro shvatiti kako bih mogla drugima davati savjete", zaključila je putena manekenka.

Otac Demi Rose preminuo je krajem 2018. godine, a samo sedam mjeseci kasnije i njezina majka Christine. 

VIDEO>> Večernji.hr podcast ep.1: Neven Ciganović

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
07:46 30.07.2020.

Ja mislim da ju je plastični kirurg oblikovao u osobu kakva je danas, a ne nešto drugo.

DI
Diesel
08:01 30.07.2020.

Kad bi komentirao, morao bi se ispricati kao onaj sa HRT-a. Jeli to normalno, tko tu sexualizira drustvo?

DA
Daniel05041986
07:11 30.07.2020.

Dobra guza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije