Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
emily ratajkowski

Manekenka priznala da je u vezi s Harryjem Stylesom već dva mjeseca: 'Mislim da je on taj'

Cannes Crimes Of The Future Screening - DB
Foto: Boyer David
1/17
04.04.2023.
u 11:36

Par je prije tjedan dana ulovljen kako se ljubi na ulicama Tokija, a video se brzo proširio društvenim mrežama. Harry i Emily izmjenjivali su nježnosti pored automobila ležerno odjeveni

Prije tjedan dana britanski mediji objavili su snimku kojom su otkrili da miljenik žena, glazbenik Harry Styles ponovno ljubi. Naime, Harry je na snimci ulovljen kako se ljubi s manekenkom Emily Ratajkowski na ulicama Tokija, a video se brzo proširio društvenim mrežama. Harry i Emily izmjenjivali su nježnosti pored automobila ležerno odjeveni, a do sada ni jedno se nije oglasilo o njihovoj vezi.

No, sada je Emily odlučila progovoriti  o svemu. Manekenka je priznala kako su Harry i ona zajedno već dva mjeseca te da su to skrivali. Emily je kazala i kako misli da je možda Harry 'taj', piše Daily Mail.

Početkom ožujka manekenka je gostovala u jednom podcastu u kojem je priznala da je zaljubljena, ali nije otkrila ime svog odabranika.

- Upravo sam krenula izlaziti s nekim za koga mislim da mi se sviđa. Mislim da je jako dobar – rekla je. 

Inače, glazbenik i manekenka uhvaćeni su se strastveno ljube u garaži, a nisu ih smetale kamere ni znatiželjni pogledi.  Bili su ležerno odjeveni. Harry je nosio bijelu majicu, crne hlače i crnu jaknu, dok je Emily odjenula crnu haljinu i ružičastu jaknu. 

Dodajmo i da je Harry u Japanu zbog svoje turneje Love On Tour. Krajem prošlog mjeseca pisalo se kako je Harry nakon prekida s Olivijom Wilde pronašao novu djevojku, no nije otkriven identitet te žene. 

- Harry se viđa s nekim. Dat će sve od sebe da zataji njezin identitet nakon cirkusa oko njegove veze s Olivijom. Svi njegovi bliski prijatelji znaju za romansu. Iako je još rano, čini se da im ide dobro - rekao je tada njegov prijatelj koji se dotaknuo i njegove veze s Olivijom Wilde s kojom je glazbenik prekinuo u studenom nakon dvije godine. Od njihovog prekida Harry nije bio povezivan s drugim djevojkama, sve do sad dok nije snimljen s Emily. 

Manekenku su pak tijekom proteklih nekoliko mjeseci, otkad je u rujnu 2022. godine podnijela zahtjev za razvodom braka od filmskog producenta Sebastiana Beara-McClarda, povezivali s nekoliko muškaraca. Bila je u vezi s komičarem Peteom Davidsonom, šuškalo se da se nešto događa između nje i Brada Pitta, navodno je viđena s umjetnikom Jackom Greerom, a za Valentinovo je objavljivala fotografije s Ericom Andreom.

VIDEO Gabi je u 'Život na vagi' ušla sa 183 kile, a sada se podvrgnula operaciji uklanjanja viška kože

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije