Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez cenzure

Manekenka pokazala kako joj izgledaju grudi nakon što je izvadila umetke

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/7
27.06.2020.
u 10:42

Chrissy Teigen povećala je grudi kao 20-godišnjakinja i s vremenom su joj počele jako smetati i sada je otišla na zahvat i vratila grudi na prirodnu veličinu.

Bivša manekenka Chrissy Teigen odlučila je svima pokazati kako joj grudi izgledaju nakon što je izvadila umetke iz njih. Na Instagramu je supruga pjevača Johna legenda objavila vide i dala mali uvid u to kako joj grudi izgledaju nakon operacije kojom je uklonila umetke. - Osjećam se jako dobro, ne brinite za mene, a ovo su moje nove grudi - rekla je Chrissy u videu i pokazala grudi. Teigen je grudi povećala kada je bila 20-godišnjakinja i nedavno je odlučila kako ne želi više tako velike grudi.

- Mnogi su znatiželjni pa ću vam reći kako je istina da vadim umetke. Voljela sam ih godinama takve, ali sada više ne - priznala je prije nekoliko tjedana Teigen. Objasnila je i u čemu joj smetaju velike grudi i zašto ih želi vratiti na staru veličinu.

- Zbog velikih grudi ne mogu nikada do kraja potegnuti zatvarač na haljini, ne mogu leći na trbuh jer mi grudi smetaju. Sve je ok i dalje ću imati grudi ali u njima više neće biti umetaka, nego samo prirodna masnoća - šaleći se rekla je bivša manekenka prije nego je otišla na zahvat. Njezin suprug u razgovoru za magazin O rekao je kako zahvat nije bio bolan, ali oporavak je bio i kako se Chriss odlično drži.

VIDEO Vatreni čiji su brakovi završili razvodom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije