Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osjeća se loše

Manekenka otvoreno o problemu s alkoholom: Ne znam popiti jedno piće

Foto: PA/Pixsell
1/3
23.08.2017.
u 12:29

Chrissy Teigen otkrila je kako ima problema s alkoholom i gotovo na svakom događaju na kojem je uzvanica ponaša se kao idiot jer se napije.

Da ima problema s alkoholizmom, manekenka Chrissy Teigen uspješno je skrivala od javnosti, a sada je odlučila javno priznati svoj problem s alkoholom.

Medijima je ispričala kako je tijekom nedavnog odmora na Baliju shvatila kako pretjeruje s alkoholom i ne zna postaviti granicu.

– Previše sam pila. Kada me šminkaju i uređuju za neki događaj, obično popijem čašu vina, a na samom događaju bih popila još puno, puno alkohola. Poslije sam se loše osjećala jer sam govorila gluposti i ponašala se kao idiot pred ljudima do kojih mi je stalo. Užasno je kad se osramotiš ispred svih – ispričala je manekenka i supruga poznatog glazbenika Johna Legenda.

Odlučila je da više neće piti i svjesna je kako je to težak posao jer u Hollywoodu je gotovo nemoguće izbjeći čašicu alkohola.

– Ne znam kako ću to izdržati jer ja ne mogu otići na neki događaj i popiti samo jedno piće – kaže Chrissy. Otkrila je kako je odlazak na umjetnu oplodnju također jedan od razloga zbog kojih je čvrsto odlučila odreći se alkohola. 

Komentara 2

PR
prarvat
13:03 23.08.2017.

poznat mi je taj problem iz naslova

LI
liliZG
11:45 24.08.2017.

Ljudi , kada se napiju, pokazju svoj pravi karakter, sve barijere padaju i ono što rade kada su pijani je njihovo pravo ja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije