Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez photoshopa

Manekenka objavila fotku koju se mnogi poznati ne bi usudili objaviti

Foto: PA/Pixsell
1/7
09.10.2018.
u 20:12

Chrissy Teigen pokazala je već strije na tijelu i grudi dok je dojila sina, a jednom je u toplesu bila i dok je kuhala. Sad je objavila fotografiju na kojoj se vidi  podbradak.

Manekenka Chrissy Teigen na Instagramu često objavljuje fotografije kakve se većina celebrityja ne bi nikada usudila objaviti.

Pokazala je već strije na tijelu i grudi dok je dojila sina, a jednom je u toplesu bila i dok je kuhala. Sad je objavila fotografiju na kojoj se vidi  podbradak.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Selfie je podijelila s 20 milijuna svojih Instagram pratitelja koji uvijek s velikim odobrenjem i pohvalama dočekaju  ovakve selfije supruge glazbenika Johna Legenda.

Ovaj selfie dobro je nasmijao mnoge njene obožavatelje, kao i većina fotografija i videa koje ova 32-godišnja manekenka objavljuje.
Chrissy i John su u braku pet godina i imaju dvogodišnju kći Luni i sina Milesa.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
23:35 09.10.2018.

Jao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije