Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelila iskustvo

Manekenka nasmijala do suza: 'Što se dogodi kada tata pokupi dijete...'

Foto: Instagram
1/10
14.06.2020.
u 08:00

Naime, na fotografiji je vidljivo kako Lily ima dvije različite tenisice.

Hrvatska manekenka Anita Dujić na Instagramu podijelila je fotografije na kojima je pratiteljima pokazala što se dogodi kada njezin suprug Duncan Broadfoot ode po jednogodišnju kćerkicu Lily u jaslice te je sve nasmijala do suza.

1/8

Naime, na fotografiji je vidljivo kako Lily ima dvije različite tenisice.

Na crno-bijeloj fotografiji njezin suprug pozira u prirodi držeći u naručju kćer, a nakon toga je pokazala slike različitih tenisica.

Foto: Instagram screenshot

“Kada tata pokupi Lily iz jaslica, ona se vrati kući s dvije različite cipele”, napisala je uz objavu, a fanovi su s njom podijelili svoja šaljiva iskustva iz vrtića.

“Meni je muž obukao maloj hulahopke preko hlača”, “Ha, ha, ha, ha predobro”, “Joj to mi je tako poznato ha, ha, ha”, “Moj tata je doveo svoju unuku kući iz vrtića u tuđim cipelama, cijeli put kući mala mu govori da to nisu njene cipele ali djed ne sluša”, “Moje su obje (više puta) došle kući u papučicama, ha, ha…”, samo su neki od komentara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije