Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOSKVA

Manekenka Mumu snimala seks s kritičarima Putina

seks
Thinkstock
VL
Autor
Hrvoje Dečak
27.04.2011.
u 16:33

Žrtve zanosne Mumu bili su Viktor Šenderovič, najzajedljiviji kritičar ruskog premijera, kao i pisac Eduard Limonov i glavni urednik ruskog izdanja Newsweeka Mihail Fišman.

Nekoliko istaknutih ruskih oporbenjaka upalo je u klopku koju im je postavila manekenka Jekaterina Gerasimova, poznatija kao Mumu. Ona ih je u Moskvi 2008. i 2009. mamila k sebi u stan, koji je bio načičkan skrivenim kamerama, te su snimani kako vode ljubav s njom. Video s tim filmovima u stilu naše Severine ovih je dana postavljen na stranici www.kanal911.com.

Žrtve zanosne Mumu bili su Viktor Šenderovič, najzajedljiviji kritičar ruskog premijera, autor nekad kultne satirične emisije „Kukli“ (Lutke), kao i pisac Eduard Limonov i glavni urednik ruskog izdanja Newsweeka Mihail Fišman, kojeg su kamere zabilježile kako posve gol šmrče kokain.

Jedan od vođa oporbenog pokreta Solidarnost Ilja Jašin ispričao je da se neko vrijeme viđao s Kaćom Gerasimovom. „Ali kad mi je ponudila kokain, shvatio sam da je riječ o provokaciji i odbio sam“, kaže.

Sve njezine žrtve slažu se da tako skupu i složenu aparaturu Mumu nije mogla postaviti, a vjerojatno ni osmisliti, sama. Humorist Viktor Šenderovič izravno je okrivio Putina, a Ilja Jašin optužio je Mumu za suradnju s ruskim tajnim službama. Zatražio je od ruskoga državnog odvjetnika da progoni krivce. Šenderovič je, pak, priznao da je spavao s Kaćom i tvrdi da mu je sve postalo sumnjivo kad je pročitao članak o provokacijama u kojima je sudjelovala. Ona mu se predstavila kao novinarka, a nakon intervjua pozvala ga je da se opet nađu. „Jasno mi je pokazala da je zanimam kao muškarac. Dakako, trebao sam posumnjati“, u svom je stilu rekao humorist.

Komentara 2

UK
Ugo Kajvez
16:48 27.04.2010.

Iznositi članak kao da samo jedna strana to radi je imbecilno. Sve ozbiljne tajne službe se koriste takvim metodama ..... tko se igra vatrom opeće se, ako to nisu znali saznat će ... haha ....

OR
orisis
12:02 28.04.2010.

Putin,Putin.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije