Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Manekenka Mumu snimala seks s kritičarima Putina

Žrtve zanosne Mumu bili su Viktor Šenderovič, najzajedljiviji kritičar ruskog premijera, kao i pisac Eduard Limonov i glavni urednik ruskog izdanja Newsweeka Mihail Fišman.
27. travnja 2011. u 16:33 2 komentara 11 prikaza
seks
Foto: Thinkstock

Nekoliko istaknutih ruskih oporbenjaka upalo je u klopku koju im je postavila manekenka Jekaterina Gerasimova, poznatija kao Mumu. Ona ih je u Moskvi 2008. i 2009. mamila k sebi u stan, koji je bio načičkan skrivenim kamerama, te su snimani kako vode ljubav s njom. Video s tim filmovima u stilu naše Severine ovih je dana postavljen na stranici www.kanal911.com.

Žrtve zanosne Mumu bili su Viktor Šenderovič, najzajedljiviji kritičar ruskog premijera, autor nekad kultne satirične emisije „Kukli“ (Lutke), kao i pisac Eduard Limonov i glavni urednik ruskog izdanja Newsweeka Mihail Fišman, kojeg su kamere zabilježile kako posve gol šmrče kokain.

Jedan od vođa oporbenog pokreta Solidarnost Ilja Jašin ispričao je da se neko vrijeme viđao s Kaćom Gerasimovom. „Ali kad mi je ponudila kokain, shvatio sam da je riječ o provokaciji i odbio sam“, kaže.

Sve njezine žrtve slažu se da tako skupu i složenu aparaturu Mumu nije mogla postaviti, a vjerojatno ni osmisliti, sama. Humorist Viktor Šenderovič izravno je okrivio Putina, a Ilja Jašin optužio je Mumu za suradnju s ruskim tajnim službama. Zatražio je od ruskoga državnog odvjetnika da progoni krivce. Šenderovič je, pak, priznao da je spavao s Kaćom i tvrdi da mu je sve postalo sumnjivo kad je pročitao članak o provokacijama u kojima je sudjelovala. Ona mu se predstavila kao novinarka, a nakon intervjua pozvala ga je da se opet nađu. „Jasno mi je pokazala da je zanimam kao muškarac. Dakako, trebao sam posumnjati“, u svom je stilu rekao humorist.

Dr. Gordan Lauc
VAŽNO OTKRIĆE
Lauc: Napokon je jasno zašto se virus brzo širio
NP Plitvička jezera
Što vidjeti?
Što sve trebate znati posjećujete li Nacionalni park Plitvička jezera: Gdje vas čekaju fine ličke delicije, a doznajte i što je novo u obilasku Nacionalnog parka
  • Ugo Kajvez:

    Iznositi članak kao da samo jedna strana to radi je imbecilno. Sve ozbiljne tajne službe se koriste takvim metodama ..... tko se igra vatrom opeće se, ako to nisu znali saznat će ... haha ....

  • orisis:

    Putin,Putin.....