Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima podršku obitelji

Manekenka je potrošila pola milijuna kuna na plastične operacije, više ne izgleda ovako

Foto: Profimedia
1/3
06.06.2020.
u 20:00

Osim toga, odlučila je ići i na hipnoterapiju, no ne zato da bi se riješila neke traume iz prošlosti ili prestala pušiti cigarete, već jednostavno želi biti - glupa.

Američkoj manekenki Sapphire Saint, koja se na Instagramu hvali da joj je profil ugašen već tri puta cilj je izgledati kao plastična lutka.

Manekenka je zbog toga potrošila već oko pola milijuna kuna na plastične operacije, ne namjerava prestati s modifikacijama tijela dok ne bude potpuno zadovoljna svojim izgledom.

Foto: Profimedia

Osim toga, odlučila je ići i na hipnoterapiju, no ne zato da bi se riješila neke traume iz prošlosti ili prestala pušiti cigarete, već jednostavno želi biti - glupa. 
Kako još nije potpuno zadvoljna, a rastala se od 76-godišnjeg supruga koji je sve to financirao, Sappphire mora stegnuti remen i štedjeti za nove operacije. A ima puno želja. 

Naime, planira staviti implantate u stražnjicu, obraze, operirati oči i nos, rinoplastiku, još malo povećati grudi, ali i ukloniti rebra. 

Manekenka tvrdi da negativne komentare dobiva ponajviše od žena, a da ju muškarci dijele samo komplimente. Isto tako, napominje, da ju obitelj podržava u svemu.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije