Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večera za 5 na selu

Mandu su gledatelji prozvali zbog ponašanja, a ona cijelo vrijeme skrivala ovu tajnu: 'Znači da vrijedim'

Foto: RTL
1/8
18.11.2021.
u 16:36

No njezine gošće ne znaju da Mandi ovo nije prvo sudjelovanje u 'Večeri za 5 na selu' iako im dosad to nije otkrila. „Prijavila sam se zbog druženja.

U prigorskom tjednu 'Večere za 5 na selu' s pet dama večeras će kuhati Manda, koja se dosad pokazala kao najzahtjevnija kandidatkinja koja puno očekuje od domaćina.

No, kako u najavi epizode prenosi RTL.hr,  njezine gošće ne znaju da Mandi ovo nije prvo sudjelovanje u 'Večeri za 5 na selu' jer im dosad to nije otkrila. „Prijavila sam se zbog druženja. Nisam se prijavila da pobijedim, ali ako pobijedim, to znači da vrijedim nešto“, rekla je večerašnja domaćica.

Podsjetimo, u srijedu navečer u showu 'Večera za 5 na selu' ekipa se okupila kod simpatične Đurđice koja možda nije skupila najbolje ocjene, ali je definitivno napravila večeru za pamćenje. Domaćica Đurđica veselo je dočekala svoje goste te ih ponudila domaćim likerima za dobrodošlicu. Za predjelo je Đurđica ponudila svoj fast food specijalitet zvan Pileća banana, što su zapravo bili prženi pileći štapići, dok je glavno jelo bila Đurđina šnicla, što je bio pohani svinjski odrezak u umaku od vina s krumpirom. Kolač zvan Kardinal Franjo bio je serviran za desert, a domaćica je otkrila da je kolač nazvala po njihovom svećeniku koji ga je volio jesti.

Uz kolač Đurđica je ponudila i osvježavajući koktel koji je dodatno razveselio djevojke: „Koktel me je udario u glavu nakon aperitiva i vina“, kroz smijeh je rekla Manda. Dragica i Marina Đurđici su dale ocjenu devet, a Manda osam. Gledatelji su primijetili da je Manda dala najmanju ocjenu, a da je komentirala kroz cijelu večeru kako se super zabavlja te da se čak i pomalo napila od koktela uz desert. Manda je imala zamjerke i na glavno jelo jer joj se nije sviđalo što je meso bilo pohano. 

"Manda je katastrofa.. Uvijek ima glupe izgovore za davanje manjih ocjena", "Mandu ne vrijedi komentirati", "Gospođa Manda stvarno ide na živce, čekam sutra da vidim njezinu večeru", "Gospođa mora nešto pronaći da joj ne odgovara, večeras joj je bilo mekano pohanje, vidim o te sutra kod tebe jedva čekam", "Ova Manda trpa predjelo u salvete, ali glavno jelo joj nije baš dobro, ali isto je jela i napila usput...", pisali su gledatelji.

VIDEO Haljina koju je Amy Winehouse nosila na svom posljednjem koncertu u Beogradu, prodana je za više od 1.5 milijuna kuna!



Komentara 2

DU
Duka
15:25 19.11.2021.

Šta ste očekivali od bosanke . Poštenje ?

AD
adminka
21:20 18.11.2021.

Manda je ženske zeznula preduhitrila da one ne zeznu nju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije