Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večera za 5 na selu

Manda kritizirala domaćicu Dragicu, večera joj opet nije bila po volji: 'Meso se ovako ne poslužuje'

Foto: RTL
1/7
19.11.2021.
u 21:20

Pobjedu je odnijela Marina s osvojenih 39 bodova: „Sretna sam, nagradu ću potrošiti s klincima ili na auto“, kratko je rekla Marina koja je bila vrlo iznenađena i uzbuđena zbog osvojene titule.

U petak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' djevojke iz Križevaca i okolice okupile su se kod vesele domaćice Dragice Ledinski, koja je na kraju završila na drugom mjestu, a glavna nagrada otišla je u ruke mlade Marine.

„Doček je bio kao iz bajke!“ bio je Lidijin komentar prilikom dolaska kod Dragice jer ih je domaćica ugodno dočekala s pjesmom, glazbom i aperitivom, a bajkoviti ugođaj nastavio se tijekom cijele večere. 

Dragica je svojim gošćama za predjelo ponudila košarice od tijesta punjene s piletinom i šampinjonima, a svi su odmah pohvalili izgled tanjura. „Dekoracija je bila savršena, očekivala sam nešto ekstra od Dragice“, priznala je Lidija, a Marina je komentirala: „Okus je bio savršen, božanstven!“ 

Foto: RTL/Screenshot

Za glavno jelo domaćica je pripremila juneći odrezak s umakom od gljiva, njemačkim špeclama i karameliziranim mrkvicama. „Okus je bio - vrh!“ uglas su rekle Marina i Lidija dok Mandi nije sve bilo po volji: „Crveno meso se poslužuje s tamnim sosom, a ne sa svijetlim.“

Kao šećer na kraju Dragica je poslužila štrudle s umakom od vanilije koji je svima bio vrlo ukusan: „Bilo je fino, ukusno i osjetilo se pravo tijesto, da nije kupljeno“, komentirala je Manda. Nakon deserta stigli su svirači uz koje su se djevojke dobro zabavile i opustile, a onda su krenule ocjene. 

Marina i Lidija domaćicu su ocijenile čistom desetkom jer im je sve bilo savršeno i dobro su se najele dok su joj Manda i Đurđica dale osmice i tako je Dragica zaradila 36 bodova te završila na drugom mjestu. Pobjedu je odnijela Marina s osvojenih 39 bodova: „Sretna sam, nagradu ću potrošiti s klincima ili na auto“, kratko je rekla Marina koja je bila vrlo iznenađena i uzbuđena zbog osvojene titule. 

Foto: RTL/Screenshot

Idući tjedan 'Večera za 5 na selu' odlazi u Vukovar i okolicu, a tko će se ondje predstaviti gledateljima i što će se kuhati - pratite od ponedjeljka do petka u 20.15 sati na RTL-u!

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Alanom Hržicom 

 

Komentara 2

MO
montello
21:54 19.11.2021.

Kazu da je sve super onda daju lose ocjene sami sebe ocjenjuju

DU
Deleted user
21:54 19.11.2021.

Nema tako ružne riječi, kojom se može opisati tu podlu i pokvarenu Mandu. I trebao je ići titl ispod, dok je ona baljezgala bez samoglasnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije