Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upoznavanje s obožavateljima

Mama ga iznenadila: Devetogodišnji Roko upoznao Massima

Massimo
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/11
19.03.2014.
u 09:46

Večernji list omogućio je to fanovima koji su u sklopu nagradne igre, osim ulaznica za njegov koncert u Domu sportova, osvojili i upoznavanje s idolom...

Massimo Savić iznimno je povezan s kafićem Playlife na zagrebačkom Vrapču. U kvartovskom kafiću svakog dana pije kavu, a održao je 15. rujna 2012. godine i intiman humanitarni koncert na igralištu istoimenog kafića. Stoga i ne čudi što je upravo ta lokacija odabrana kao mjesto na kojem se slavni glazbenik susreo sa svojim najvećim obožavateljima. Večernji list omogućio je to fanovima koji su u sklopu nagradne igre, osim ulaznica za njegov koncert u Domu sportova, osvojili i upoznavanje s idolom.

Njime je zasigurno bio najoduševljeniji devetogodišnji Roko. Mama je njega i sestru Luciju dovela u Playlife, a dječak do zadnjeg trenutka nije znao da će upoznati svog najdražeg glazbenika. – Današnje mi se druženje svidjelo jer nisam očekivao da ću se sresti s Massimom. Mama mi je ispričala nešto drugo, bio sam jako iznenađen, a druženje mi je bilo super jer volim slušati Massima. Slušam ga otkad imamo novi auto, pa mi mama i tata stalno puštaju Massima. Najdraža pjesma mi je ''Dođ'i', otkrio je simpatični dječak. I samog Massima iznenadila je činjenica da njegove pjesme sluša tako mali dječak, no iznimno ga je razveselio. Naravno, nije Roko jedini bio na upoznavanju.

Foto: Robert Anić/PIXSELL

I par Goran i Lavinija oduševljeni su glazbenikom. – Lijepo je upoznati čovjeka čiji rad voliš i cijeniš. Slušamo ga od srednje škole, sviđa nam se, ima super pjesme i inspirativne tekstove. U Domu sportova bilo je sjajno, sve je bilo super. Prvi put smo zajedno na njegovu koncertu bili 2006. godine, u Karlovcu. Točan broj koncerata i ne pamtimo. Teško je vagnuti gdje je Massimo bolji, zaključio je ovaj sretni par.

Susret s obožavateljima sjajno je djelovao i na samog glazbenika. – Odlično, upravo su onakvi kakvima ih ja vidim i ljudi za koje očekujem da slušaju moju glazbu. Normalni su ljudi, a uvijek me iznenađuje što ima dosta djece koja to vjerno slušaju. Jasno da na njih utječe ono što roditelji slušaju, no djeca su iskrena i neiskvarena, ne bi se nečega lošeg uhvatila, i to mi je veliki kompliment. Družim se s ljudima koji slušaju moju glazbu, pa na kraju počnemo poslovno surađivati, rekao je Savić. U Domu Sportova, otkriva fanovima, radio je i scenografiju. – U sve što radim, nastojim biti potpuno uključen. Nacrtao sam skice i zamislio kako bi sve trebalo izgledati. Da sam znao koja su mi ograničenja, možda to ne bi tako ispalo, možda bih odustao, rekao je glazbenik. – Sada idem u Srbiju, vratio sam se iz Bosne, u Hrvatskoj će biti dosta koncerata, nešto će se dogoditi u Sloveniji, a pripremamo i novi album polako – zaključio je Massimo.

>>Massimo: Neke svoje pjesme ne mogu ni pjevati jer me jako pogađaju

Ključne riječi

Komentara 1

SE
sestrićna
17:46 19.03.2014.

kako tajne službe forsiraju massima arsena duška i sl..kao narod ne kuži zašto baš njih..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije