Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIBENSKI PIJANIST

Maksim Mrvica pojavio se u javnosti nakon dugo vremena i predstavio novi imidž

Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell
1/7
21.03.2022.
u 12:15

Maksim odnedavno ima plavu kosu, a premda je taj imidiž gajio nekoliko puta tijekom karijere, nismo ga odavno vidjeli s tom bojom kose. Pijanist je novu boju kose pokazao i na Instagramu, gdje je dobio same pohvale

Proslavljeni šibenski pijanist Maksim Mrvica (46) prijašnjih godina karijeru gradi u Kini, pa su rijetke prilike da ga vidimo u Hrvatskoj. Stoga je mnoge iznenadilo kada su ga vidjeli ovog vikenda na koncertu Petra Graše u zagrebačkoj Areni s novim imidžem. 

Maksim odnedavno ima plavu kosu, a premda je taj imidiž gajio nekoliko puta tijekom karijere, nismo ga odavno vidjeli s tom bojom kose. Pijanist je novu boju kose pokazao i na Instagramu, gdje je dobio same pohvale.

Foto: Mario Poje

Svoju glazbenu karijeru pijanist Maksim Mrvica započeo je još 1999. godine, a svojevremeno je rekao kako ga ne bi bilo bez Tončija Huljića. Skromni Mrvica sve zasluge je dao Huljjiću iako je već kao devetogodišnjak imao svoj prvi nastup, dok je tri godine kasnije nastupio s orkestrom. Inače, pijanist je dobio i nagradu Porin 2002. godine za najbolji album u kategoriji klasične glazbe. Njegov najuspješniji album bio je „The Piano Player“.

Riječ je o crossoveru koji mu je 2004. donio zlatnu ploču u Maleziji, Kini i Indoneziji, Platinastu ploču za isti album je dobio u Tajvanu, Singapuru i rodnoj Hrvatskoj, a u Hong Kongu čak i dvostruki platinum. Na turneji po Kini prije nekoliko godina pratila ga je i Huljićeva kći i Grašina supruga Hana, pa je Šibenčanin zato i pružio podršku glazbenicima koji su mu poput članova obitelji. 

Na koncertu se družio s RTL-ovom urednicom Mojmirom Pastorčić i prijateljem Antoniom Ševerdijom. Inače, pijanist je dobio kćer Leeloo s bivšom suprugom Anom od koje se razveo 2012. nakon 20 godina ljubavi. Par je bio skupa od srednje škole.

VIDEO: U petak je završila još jedna Večernjakova ruža: Pogledajte kakva atmosfera je vlada u HNK

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije