Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslavljeni pijanist

Maksim Mrvica nakon dvije godine na turneji u Njemačkoj

25.02.2019.
u 12:22

Koncerti u Njemačkoj dio su Maksimove velike svjetske turneje koja sadrži više od 60 koncerata na tri kontinenta, a kojom ujedno predstavlja i svoj novi album istoimenog naziva - 'New Silk Road'.

Jedan od najuspješnijih hrvatskih glazbenika u svijetu - pijanist Maksim Mrvica - nakon dvije godine vraća se u Njemačku.

Nakon rasprodanih prestižnih dvorana u Sydneyu, Seoulu, Pekingu, Shanghaiu i u mnogim drugim gradovima - ‘New Silk Road’ - 08.ožujka dolazi u Gastieg Munich, 09.ožujka u Liederhalle Stuttgart i 10.ožujka u Heimathafen Neukölln Berlin.

Koncerti u Njemačkoj dio su Maksimove velike svjetske turneje koja sadrži više od 60 koncerata na tri kontinenta, a kojom ujedno predstavlja i svoj novi album istoimenog naziva - 'New Silk Road'.

Njemačka publika će tako moći uživati u nastupu ovog osebujnog glazbenika, te premijerno poslušati izvedbe uživo kompozicija iz poznatog baleta ‘Nutcracker’’, "All Of Me'’ od John Legenda, 'Clocks' od Coldplaya, 'Game Of Thrones' kao i ostale s posljednjeg albuma. Uz to Maksim će izvesti i najpoznatije hitove s prethodnih 10 albuma, poput ‘Flight Of The Bumblebee’, ‘Exodus’, ‘The Godfather’, zajedno sa odabranim klasičnim kompozicijama. 

Prilika da uživo poslušate klavirskog genijalca svjetske reputacije je uistinu rijetka, te događaj koji se ne propušta!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije