Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki intervju

Maja Šuput za miss7: 'Neki bi bili najsretniji da hodam po kući kao opanak i to kačim na Instagram'

Foto: Marko Grubišić
1/9
19.04.2021.
u 11:53

– Sve je stvar organizacije, nije mi to problem jer to mi je posao cijeli život. Neki bi bili najsretniji da hodam po kući kao opanak i to kačim na Instagram. I ja izgledam katkada tako, ali se u toj situaciji ne slikam za Instagram – kaže Maja.

Prije nešto više od mjesec dana Maja Šuput postala je majka. Dječak Bloom unio je nevjerojatnu sreću i radost u obitelj pjevačice i njezina supruga Nenada Tatarinova, a Maja, iako okupirana majčinskim brigama, ulovila je malo slobodnog vremena i o novoj životnoj ulozi progovorila za novi broj magazina miss7. U intervjuu koji je vodila Nevena Rendeli Vejzović otkrila je tko je odabrao neobično ime za dječaka, ali i progovorila o kritikama na račun besprijekornog izgleda s kojima se nakon poroda susrela na društvenim mrežama. 

– Ime nismo odabrali ni ja ni Nenad. Imali smo nekoliko grupa s prijateljima u kojima su svi davali prijedloge, a već na početku trudnoće rekla sam najbližim ljudima: "Pucajte s prijedlozima, ni jedan nije glup, što god vam padne na pamet." Neću otkriti tko je dao prijedlog za to ime, ali reći ću da je to bilo jedino ime za koje smo se Nenad i ja složili. Mr. Bloom, apsolutno. Nevjerojatno, ime je došlo sa strane, a svi moji i Nenadovi prijedlozi ostali su samo bilješke u mobitelu – kazala je pjevačica kojoj su neke majke zamjerile ispeglane fotografije na društvenim mrežama i ušminkanost nekoliko dana nakon poroda. 

Foto: Marko Grubišić

– Ne bih rekla da su mnoge. Tri mame napišu ispod slike na Instagramu da izgledam nerealno jer one kod kuće izgledaju kao beskućnice nakon što rode. Ne vidim hejterski stav u tome jer, realno, teško je ujutro se probuditi i imati make-up i frizuru s malom bebom. E, sad, očito je ipak moguće. Otkrit ću vam tajnu, nisam otišla frizeru, frizura je bila stara tri dana, ali imam taj privilegij da je frizer došao k meni da ne bih izgledala onako kako stvarno izgledam kad se ujutro probudim nakon što sam se po noći 16 puta digla da ga nahranim – kazala je Maja.

Spomenula je i tešku šminku koju joj mnogi zamjeraju. – Što se tiče make-upa, to je malo rumenila i maskara. Sve je stvar organizacije, nije mi to problem jer to mi je posao cijeli život. Neki bi bili najsretniji da hodam po kući kao opanak i to kačim na Instagram. Poanta je da i ja izgledam ponekad tako, ali se u toj situaciji ne slikam za Instagram. Zašto bih, pobogu, stavila sliku na kojoj izgledam kao da me pregazio autobus? Na kraju dana ta slika mi ostaje kao doživotni album, a očigledno je da nas je netko došao slikati i da smo se sredili za takvu fotografiju. Imam ja i ovih slika koje nisu za objavu, ali neke slike nisu za javno pokazivanje, a neke jesu. Kao što je ova na kojoj smo svi sređeni – zaključila je pjevačica. 

Cijeli intervju pronađite u novom broju magazina miss7 koji je u prodaji od sutra, a u paketu s magazinom dolazi i  Borboleta narukvica – sve za 49,90 kn.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Nike Turković

Ključne riječi

Komentara 4

KU
kuramela
12:09 19.04.2021.

Ja bih bio sretan da uopće ne stavljaš nikakve slike, jer se lakše obranim od kineskih komaraca nego od tvojih slika i objava .

SK
skupiduša
13:22 19.04.2021.

Ova ne zna što bi od sebe, opsjednuta je sama sobom, a većinu, baš je briga za nju, moze si staviti i rogove na glavu, oblikovati se u morsku sirenu, ili skakakti s Mostarskog mosta, baš je svejedno.

HU
Humbleandhonest
13:38 19.04.2021.

Ali frizura na ovoj naslovnici gdje je intervju izgleda upravo kao trake koje su potrebne za izradu prigorskih opanaka. Inače, neka se sređuje i oblači i slika, njezina stvar i njezin instagram. Samo ne treba to prenositi kao neku vijest i pumpati neku popularnost. Jer Maja je tek jedna prosječna pjevačica. Ako i to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije