Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERTALENT

Maja Šuput u finalu oduševila raskošnom ružičastom haljinom

Foto: Maja Šuput/Instagram
1/3
18.12.2022.
u 22:54

Maja Šuput do posljednjeg tjedna nije znala što joj se sprema, no čini se da je zadovoljna izborom

I u finalnoj emisiji Supertalenta Maja Šuput se, očekivano, pojavila u spektakularnom izdanju. Još jedna sezona ove emisije stigla je do kraja, a Maja Šuput ispratila ju je u nezaboravnoj, velebnoj kreaciji.

"Od tisuće i tisuće haljina i kreacija tijekom moje karijere, samo kad pogledam presjek kostima ovosezonskog Supertalenta, zavrti mi se u glavi, a kad vam kažem da uopće nemam pojma šta je najveći kreativac Marko Grubnić smislio za grande finale...'', najavila je svoj večerašnji 'outfit' na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

Za posljednju emisiju stilist Marko Grubnić odjenuo ju je u raskošnu žarko-ružičastu haljinu koju je upotpunio impresivnom krunom. Dnevnik.hr piše da Maja Šuput do posljednjeg tjedna nije znala što joj se sprema, no čini se da je zadovoljna izborom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)


Komentara 1

LP
ljerka.p2911
23:41 18.12.2022.

Koga normalnog mogu oduševiti ovolike količine živog kića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije