Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponosni roditelji

Maja Šuput se pohvalila uspjehom dvogodišnjeg sina: Prva diploma u životu

Zagreb: Maja Šuput u pratnji sinčića Blooma i supruga Nenada Tatarinova dala podršku kampanji "Držat ću oči širom otvorene"
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/9
16.06.2023.
u 14:45

Pjevačica je na Instagramu podijelila fotografije s dodjele diplome koju je Bloom dobio za uspješno položenu prvu godinu engleskog jezika

Maja Šuput pohvalila se novim uspjehom svog dvogodišnjeg sina Blooma i podijelila je nekoliko fotografija ne skrivajući koliko su ona i suprug Nenad Tatarinov ponosni na svog dječaka.

- I pala je prva diploma u životu.  Bloom je dobio prvo priznanje za uspješno položenu PRVU godinu engleskog.  A prve se pamte- napisala je pjevačica i članica žirija "Supertalenta" uz fotografiju na kojoj maleni Bloom u tatinom naručju pozira sa svojom prvom diplomom. Ubrzo su se u komentarima ispod ove objave na Instagramu javili neki Majini pratitelji i napisali: - Pa on još ne priča ni hrvatski a pogotovo engleski. Dijete ništa ne priča a ona stavlja ovakve gluposti i to još engleski. Ubrzo im je jedna pratiteljica uzvratila ovim odgovorom:

- Uh koliko blesavih komentara ... Prvo Bloom ima više od dvije godine i priča punom parom. Drugo, zašto dijete od dvije godine, koje je s roditeljima proputovalo svijeta, gdje su oni govorili u većini slučajeva engleski, ne bi pokupio kao mala spužvica od njih već toliko puta izrečene riječi? Pa nije dobio diplomu iz gramatike iz engleskoga, nego zbog možda 20 riječi koje zna na engleskom. Pa to je za kikiće, a ne za odrasle. Uostalom vi koji toliko pljujete po svakoj Majinoj objavi, ja stvarno ne znam razlog zašto ju pratite. A ti Majo, samo tako nastavi, što te briga za ove sitne duše. Čak 8 da je reklama, bila ona negativna ili pozitivna, reklama je, to i sama znaš. Poljubi Blooma od troje koji ga obožavaju.

VEZANI ČLANCI

Maleni Bloom u ožujku ove godine je proslavio svoj drugi rođendan i to najprije u Dubaiju gdje je obitelj bila na odmoru, a onda su priredili i slavlje u Zagrebu. 

- Sretan rođendan mojoj najvećoj ljubavi na svijetu, mom najvećem postignuću i razlogu za neopisivu sreću. Moj život posljednje 2 godine okrenuo si naopačke, naučio me što je ljubav i što su prave vrijednosti. Volim te neopisivo ljubavi moja mala. Dan je spreman za slavlje pa krenimo .. Happy B day Bloom - napisala je tada Maja na Instagramu i objavila fotografiju slavljenika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

Uz televizijske obaveze Maja je prošle godine imala i puno nastupa i ljeto je radila punom parom i kako često ponavlja bez pomoći supruga Nenada to bi bilo nemoguće.  - Nenad je hendlao cijelo ljeto, bio je s djetetom da ja mogu preko noći otići raditi, da smo preko dana roditelji, tako da bez takvog tandema ne možeš funkcionirati, biti pjevačica i majka, nema šanse - rekla je jednom prilikom. 

VIDEO Nikolina Pišek o Miši Grofu: 'Postoji objektivan strah dotičnog od prelaska hrvatske granice'

Komentara 2

LE
Letustuke
15:54 16.06.2023.

Roditelje ne mozes birati.

CR
CroViper
15:27 16.06.2023.

Tipičan primjer kako od dečka napraviti curicu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije