Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZBUĐENI ZBOG PRINOVE

Maja Šuput pohvalila se romantičnom snimkom iz kreveta: 'Tatica'

Foto: Instagram
1/8
02.12.2020.
u 10:30

Podsjetimo, Maja je nedavno otkrila kako je suprugu priopćila da je trudna.

Pjevačica Maja Šuput ušla je u peti mjesec trudnoće, a svoje i suprugovo veselje ne krije s pratiteljima na Instagramu pa ih tako gotovo svakodnevno obavještava i o novostima vezanima za bebu. Suprug Nenad Tatarinov jako je ponosan na suprugu, a Maja je sada pokazala koliko je i suprug Nenad Tatarinov ushićen zbog dolaska prinove. 

Naime, Maja je objavila snimku na kojoj ona leži, a suprug joj ljubi trbuh.

Foto: FIBA/Screenshot

"Tatica", napisala je uz snimku na Instastoryju. 

Podsjetimo, Maja je nedavno otkrila kako je mužu priopćila da je trudna. 

"Dan koji nam je promijenio život. To jutro doznala sam da sam trudna i od apsolutnog šoka, uzbuđenja i jednog potpuno neopisivog stanja uma jedino što sam uspjela na brzinu jest nacrtati ovu mega likovnu umjetnost na trbuhu da tako priopćim mužu da će postati otac. Toliko su mi se ruke tresle da nisam uspjela stisnuti "rec" kad je ušao iako sam mobitel postavila na pravo mjesto... Njegovu zbunjenu facu nikada neću zaboraviti, samo je uspio nakon nekoliko trenutaka reći BEBA??? I počeo je plakati. Onda smo malo plakali u duetu", napisala je pjevačica pokraj fotografije na kojoj se vidi kako je na trbuhu napisala "beba".

 

 

Komentara 3

Avatar drug Joža
drug Joža
10:53 02.12.2020.

Kod Maje je često bilo prometno

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
11:08 02.12.2020.

Majo, zamisli da sve tvoje tajne nisu javne? Ne mozes to zamisliti, jel tako? Kakva je car u tome da tajna bude tajna, pitas se ti? Ili da nesto intimno bude intimno? He, moram priznati da je na ta pitanja veoma tesko odgovoriti...

ST
Starotopoljanin
11:54 02.12.2020.

radodajka maja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije