Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njen dizajn

Maja Šuput pokazala kako je uredila sobu za svog sina

Foto: Instagram
1/8
07.02.2021.
u 09:00

Pjevačica sa suprugom Nenadom Tatarinovim obavlja posljednje pripreme prije dolaska sina.

Pripreme za dolazak nasljednika u obitelj Šuput - Tatarinov bliži se svome kraju. Pjevačica Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov obavljaju posljednje pripreme prije rođenja sina, a pjevačica je pokazala i kako su uredili sobicu za svog dječaka. Prevladava plava boja, a Maja nam je nedavno u intervju otkrila kako je uređenje sobe sama osmislila. 

- Stan je kompletno srušen jer smo ga odlučili preurediti novim namještajem i novom energijom i zbog toga što do sada nismo imali dječju sobu, tako da se ta soba sad radi iz temelja. Dok je muž s dizajnerima interijera i arhitektima zadužen za kompletan stan, u bebinu sobu ne dam nikome. Tu sam se angažirala sama i točno znam što želim. Trenutačno živimo u unajmljenom stanu i čekamo koji dan da nam naša oaza bude gotova, a tek tad počinje opremanje. - ispričala nam je tada. 

Ona i suprug imaju popis imena za svog sina i na tom popisu je desetak imena i odmah su odlučili kako mu neće dati tradicionalno domaće ime, ali koje ime s popisa će odabrati još vijećaju. Maja je nedavno otkrila kako je bila uvjerena da će roditi curicu i za nju je odmah imala ime, ali vijest o dolasku dječaka ju je malo zatekla. Kaže kako se nada da će joj sin naslijediti od mame i tate istančan ukus kada je moda u pitanju.

Foto: reuters

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

KA
Kalabaster
12:15 11.02.2021.

Dajte jedan dan preskočite ta sranja,vidite da smo iziritirani ...

DO
domin777
13:51 09.02.2021.

Moramo vidjeti njenu objavu i kad ide sr..i ! To je tako zanimljivo!!! Uzas.

BI
Biouskoli91
10:19 07.02.2021.

Pokazala, a ne 'otkrila'? Zasto nema.i 'brutalno' u naslovu? .... a nije niti zapalila Internet ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije