Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretna mama

Maja Šuput objavila novi video Blooma: Presladak je, kako zna uživati

Foto: Instagram
1/8
05.06.2021.
u 08:00

Dvomjesečni Bloom već je sve oduševio na brojnim fotografijama koje je pjevačica objavila, a sada je novim videom izazvala novi val oduševljenja.

Koliko uživa u svakoj minuti sa svojim sinom Bloomom pjevačica Maja Šuput rado dijeli s brojnim obožavateljima na društvenim mrežama. Dvomjesečni Bloom već je sve oduševio na brojnim fotografijama koje je pjevačica objavila, a sada je novim videom izazvala val oduševljenja. - Presladak je a ima mamine lipe okice. Kako je sladak.  Kako zna uživati. Kakav slatkiš. Medenko mali. Presladak je - bili su komentari obožavatelja nakon što je Maja objavila video u kojem Bloom uživa dok mu ona nježno briše lice. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

 

U intervju koji nam je prije nekoliko tjedana dala Maja je istaknula kako se nada da će Bloom baš poput nje i supruga Nenada, obožavati putovanja i da će i poput njih uživati u dobrim zalogajima. Prošli vikend Bloom je odradio svoje prvo putovanje zrakoplovom i sudeći po tome kako je cijeli let mirno prespavao sigurno će od mame i tate naslijediti ljubav prema putovanjima. Zbog pandemije koronavirusa Majin poslovni tempo nije intenzivan kao prije, ali kada se stvari vrate u normalu svjesna je da će joj trebati pomoć tete čuvalice.

- S obzirom na to da je situacija takva kakva je, pokrivamo se sami, ali kad se sve ustali i krene normalan tempo, svakako ćemo imati i tetu čuvalicu. Ideja i želja mog muža i mene je da što više vremena provodimo s djetetom. Voljela bih da Bloom ide svakamo sa mnom i da maksimalno uživa u blizini svoje mame, a putem ćemo se organizirati kako nam vrijeme bude što nosilo. Zasad možemo sve sami. - rekla nam je nedavno.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar horuk
horuk
09:56 05.06.2021.

I ova bi bez plastike i photo shopa sigurno jako lijepo izgledala. Ovako meni nije "wanna have", vise mi je zao. Jos djetetu dati onako provincijski neko na silu cool ime Bloom.. Uvjek mislim na Orlando B. ali njemu je Bloom prezime. Mislim, nemam nista protiv ekscentricnog imena alidaj djetetu i neko lijepo tradicionalno kao Mario/Tomislav/Tom/Vatroslav/Kresimir - Bloom Suput to bi mi bilo ok. Djete se poslije po zelji moze zvati ekscentricno ili tradicionalno. Ovako samo Bloom je djete zigosano cudnim ukusom roditelja do kraja zivota.

Avatar Malazan
Malazan
09:07 05.06.2021.

Mali Bloom već radi... ka da mu mater prodaje stolnjake ili skuplja milodare na stepenicama

ČS
Čuvaj se senjske ruke
12:02 05.06.2021.

A gdje su sad babe što štite malu djecu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije