Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tvrtka još blokirana

Maja Šuput na povratku s medenog mjeseca pokazala što jede u avionu

Foto: Instagram
1/5
08.11.2019.
u 14:08

Svakodnevno je obavještavala obožavatelje o avanturama i objavljivala fotografije s prekrasnih pješčanih plaža. Medenom mjesecu je došao kraj, a čini se da se pjevačica odlučila vratiti u Hrvatsku.

Pjevačica Maja Šuput donedavno je sa suprugom Nenadom uživala na medenom mjesecu.

Svakodnevno je obavještavala obožavatelje o avanturama i objavljivala fotografije s prekrasnih pješčanih plaža. Medenom mjesecu došao je kraj, a čini se da se pjevačica odlučila vratiti u Hrvatsku.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Fanove je počastila novom fotografijom iz aviona, na kojoj se vidi što su ona i Nenad večerali u avionu, a količina hrane na pladnju je spektakularna te se Maja morala time pohvaliti, kao što se prije nekoliko dana pohvalila velikim pladnjem voća u kojem je uživala u bazenu. 

Pjevačica je nedavno pokazala i treću vjenčanicu koju je nosila na vjenčanju. Riječ je o vjenčanici koju je za nju dizajnirala Aleksandra Dojčinović.

– Svaka haljina ima svoju priču pa tako i ova... Ovo je moja treća vjenčanica koju je za mene radila moja draga Lei Lou by Alex. Trebala sam je nositi ujutro nakon vjenčanja na "white pool partyju " i obukla sam ja nju, no nije mi palo na pamet da se u njoj slikam već mi se puno boljom idejom činilo da se s ekipom odmah bacim u bazen u njoj. Ono što je najvažnije, ostavila mi je sjećanje na ludi tulum, a danas ću je prošetati uz svoju ljubav i stvoriti neke nove uspomene – napisala je Maja uz fotografiju na kojoj je u vjenčanici snimljena na Maldivima.

I dok se Maja drži ljubavi i ne razmišlja o stresu, njezina tvrtka Majushka u problemima je. Naime, firma je u 2018. završila je s minusom od 12.063 kune, a prema podacima Poslovne Hrvatske u blokadi je od 4. listopada, pišu 24 sata.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
15:55 08.11.2019.

plati dobavljače i dug državi pa putuj hohštaplerko

NN
nista_ne_znam
18:03 08.11.2019.

A jel pokazala i šta je pos.....?

Avatar antoinette
antoinette
15:31 08.11.2019.

Na portalu Porezne uprave je popis poreznih dužnika. Samo sam otvorila popis trgovačkih društava u Gradu Zagrebu koji po raznim osnovama duguju državnom proračunu. Prvi na listi ima dug od kn 214.467.896,76. Ne opravdavam njenu nemarnost i dug od 12 i nešto tisuća kuna, ali bi bilo zanimljivo pročitati i čime se bave i gdje odmaraju ostali dužnici. Daj, Majo, uplati tu siću, treba još koju stotinu tisuća kuna udijeliti sinu “moćne šatorašice” 🙈

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije