Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usponi i padovi

Maja Šuput i Bali-beg sretniji no ikada, a Anamarija Asanović prekinula vezu

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/3
22.03.2018.
u 07:00

Maja Šuput na Instagramu se prisjetila ljetovanja gdje se zaručila, a Anamarija Asanović prekinula je zaruke s dugogodišnjim dečkom

Nedostaje mi moje ljeto i dan kad sam rekla da, napisala je pjevačica Maja Šuput ispod fotografije koju je objavila na društvenim mrežama i time obznanila da se ove godine u siječnju zaručila za dečka Nenada Tatarinova s kojim je u vezi od prošlog ljeta.

Nakon radnog dočeka Nove 2018., par se uputio u Tajland i Maldive gdje je 11. siječnja 34-godišnji Nenad kleknuo pred četiri godine stariju Zagrepčanku i postavio joj sudbonosno pitanje. Ne zna se kad će par stati pred oltar, ali sudeći po tome koliko je Maja zaljubljena u svog izabranika, par neće dugo čekati na novi korak u vezi.

I dok Maji u ljubavi cvjetaju ruže, splitska dizajnerica Anamarija Asanović navodno je prekinula zaruke s dugogodišnjim dečkom Marinom Siriščevićem s kojim ima dvogodišnju kćer Zorku.
– Ne želim ništa komentirati. Zaista ne želim uopće o tome govoriti – izjavila je za Story.hr 29-godišnja dizajnerica. Nakon što su počele kružiti glasine da je poljuljano bračno gnijezdo glumca Buraka Özçivita i njegove supruge Fahriye s kojom se vjenčao u lipnju prošle godine, popularni Bali-beg napokon se obratio novinarima i demantirao navode o tome da je njegovu braku došao kraj.

– I mi smo se iznenadili. Niste nas dugo vidjeli pa se zato to priča. Ljudi bezveze šire takve glasine – izjavio je zgodni glumac, a njegova supruga prokomentirala je i vijesti o trudnoći. – Nema ništa nova u vezi s tim. Obavijestit ćemo vas kada bude novosti – istaknula je Fahriye.

1/10

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije