Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubomorna supruga?

Turski glumac demantira glasine o bračnim problemima

Foto: Instagram
1/4
20.03.2018.
u 15:07

Burak Özçivit izazvao je ljubomoru svoje supruge zbog druženja s lijepom pjevačicom Innom, ali on demantira da ima bračnih problema

Zbog snimanja jedne reklame poznati turski glumac Burak Özçivit surađivao je s lijepom rumunjskom pjevačicom Innom.

Glumac i pjevačica dosta su vremena provodili zajedno što je odmah potaknulo glasine o bračnim problemima Buraka i njegove supruge Fahriye Evcen s kojom je u braku od prošlog ljeta. Mediji u Turskoj pisali su kako je Fahriye ljubomorna na lijepu pjevačicu i kako je to dala i suprugu do znanja. Par se ovaj tjedan zajedno pojavio u javnosti i novinari su ih odmah dočekali s pitanjem ima li istine u pričama o njihovim bračnim problemima.

- Ljudi bez veze šire takve glasine i mi smo se iznenadili što se piše. Nismo dugo viđeni zajedno pa su odmah počele kružiti takve priče - rekao je glumac.

1/16

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije