Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sasvim iskreno

Maja Sever oprostila se od najdraže HRT-ovke: 'Što da kažem, a da ne dobijem otkaz?'

Nevena Rendelli
Foto: Twitter
1/5
08.01.2020.
u 22:00

Na svom Twitteru, novinarka Maja Sever oprostila se od Nevene Rendeli Vejzović koja je uoči Božića dala otkaz na HRT-u.

Odlazi Nevena. Što da kažem, a da ne dobijem izvanredni otkaz? E, baš sve to što o upravljanju kućom, upravi i rukovoditeljima ne bih smjela napisati javno zbog ugovora o radu, etičkog kodeksa, ali i kućnog odgoja. A Nevena odlazi baš zbog toga, napisala je Maja Sever na svom Twitteru uz posljednju fotografiju s Nevenom Rendeli iz prostorija HRT-a.

Foto: Twitter

Nakon toga uslijedila je šaljiva objava s Aleksandrom Stankovićem gdje je poručila: "Fotkale smo se i sa Stankovićem, ali mi se čini da smo na onoj fotki bolje ispale. No, malo mi ga je žao, pa evo..."

Foto: Twitter

O svom rastanku s HRT-om Nevena je progovorila krajem prošlog mjeseca.

– Istina je, predala sam papire za otkaz, no kako je to na HRT-u proces i nisam još uspjela isti iskomunicirati sa svim nadređenima, više o svemu nakon Nove godine – kratko je prokomentirala u razgovoru za Večernji list Nevena Rendeli Vejzović, no o planovima ipak nije željela govoriti.

O razlozima ovakve odluke zasad se može samo nagađati. S jedne strane, potpuno je normalno tražiti nove profesionalne izazove,a istovremeno je činjenica da lijepoj voditeljici sasvim sigurno neće biti problem naći novi angažman.

Tridesetosmogodišnja Nevena Rendeli Vejzović uz poslovne angažmane nikada nije zapostavila obrazovanje pa ima dvije diplome, Filozofskoga te Fakulteta političkih znanosti. Na javnoj je televiziji bila od 1997. godine, a od 2007. stalno je zaposlena u redakciji Zabavnog programa. Na HRT-u nisu, kao ni dosad, komentirali odlazak popularne voditeljice.
 

Ključne riječi

Komentara 41

FR
frabac
23:22 08.01.2020.

Slika od tisuću riječi , jato uhljeba

DE
deziderio
22:57 08.01.2020.

Gdja Sever, ucinite uslugu svima i dajte otkaz. Biti ce to veliko olaksanje za sve nas.

MA
Markooo
00:24 09.01.2020.

Sjećam se onih "petica" koje si davala SDP-ovcima kad se činilo da će sastaviti vladu 2015. godine i tvoje sreće radi toga. To si radila za vrijeme "prijenosa uživo". Bljak! Ti i tvoje "novinarstvo". Sramotiš struku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije