Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVOPEČENI RODITELJI

Maja se pohvalila Nenadovim darom dva dana nakon što je stigla iz bolnice: 'Moja srodna duša'

22.03.2021.
u 12:41

Podsjetimo, pjevačica Maja Šuput (41) i njezin suprug Nenad Tatarinov (37) prošlog su tjedna postali roditelji malenom dječaku čije se ime još ne zna.

Čestitke i dalje ne prestaju stizati sa svih strana u dom Šuput-Tatarinov. Otkako su Maja (41) i suprug Nenad (37) prošlog tjedna dobili sina, preslatke fotografije zajedničkog života na društvenim mrežama ne prestaju otapati i najtvrđa srca.

Naime, na jednoj od priča na Instagramu Maja se pohvalila darom koji joj je uručio Nenad.

Foto: reuters

– Posebna dostava. Moj mužić. Moja srodna duša – poručila je Maja ispod slike raskošnog buketa ruža.

Podsjetimo, Maja još uvijek ne otkriva ime svog sina, ali jasno je prije poroda dala do znanja kako to neće biti domaće i tradicionalno ime. Ona i suprug Nenad odabrali su ga, ali čuvat će ga još neko vrijeme za sebe. Majin i Nenadov sin na Apgar testu, koji upućuje na brzinu i sposobnost prilagodbe novorođenčeta na vanjski svijet, dobio je maksimalnu ocjenu. Dječak je dugačak 48 cm, a težak 2900 grama. Nedugo prije poroda Maja je dala i zadnji intervju prije nego što će postati mama, a pred TV kamerama otkrila je kako će uskoro izbaciti na tržište i liniju baby kozmetike. 

Foto: reuters

U intervjuu koji nam je dala prije nekoliko mjeseci Maja se prisjetila trenutka u kojem je doznala da je trudna.

– Koliko god da ste vi u životu spremni i koliko god to želite, onog dana kad to doznate jednostavno upadnete u stanje šoka. Zablokirala sam, bila sam sama ujutro kod kuće i samo sam zanijemila. Tri dana trebala su mi da shvatim da je to istina i stalno sam mislila da je to neki san. Čekala sam muža da dođe po mene i tih sat vremena, koliko sam ga čekala, mislila sam da ću poludjeti od čekanja – rekla nam je tada.


 

Komentara 23

Avatar tomsom
tomsom
13:48 22.03.2021.

Pa dajte nas više prestanite maltretirati s ovom personom. Koga briga, Sada još stavite i Grubnića, dugo ga nije bilo, Valjda nije kupio-dobio novu torbicu.

DA
DarkIndigo
14:34 22.03.2021.

Kog' boli kurac.

SP
Sparks18
14:50 22.03.2021.

Molim objavite kojom rukom briše guzu, i koliko puta dnevno piša.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije