Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitala Božić

Maja pokazala trudnički trbuh u šljokičastoj haljini i otkrila što je dobila za poklon

Foto: Instagram screenshot
1/8
24.12.2020.
u 21:00

Koliko iglica ima bor, koliko prozora ima dvor, koliko zvijezda nebom šeće toliko ljubavi i sreće neka cijeloj obitelji donese Badnje večer, poželjela je Maja svima.

Za pjevačicu Maju Šuput i njezinog supruga Nenada Tatarinova ovaj Božić je poseban jer su u slatkom iščekivanju prinove. Maja je svojim obožavateljima uputila čestitku na kojoj pozira sa suprugom, a njezin trudnički trbuh ističe se u kratkoj šljokičastoj haljini plave boje. 

-Koliko iglica ima bor, koliko prozora ima dvor, koliko zvijezda nebom šeće toliko ljubavi i sreće neka cijeloj obitelji donese Badnje večer!'' Vole vas vasi M&N - napisala je Maja. Kasnije je u videu na Instagram storyju otkrila i kako ju je ispod bora dočekao poklon na kojem je pisalo Burberry ali nije otkrila što se točno krije u njemu. Maja i Nenad nedavno su objavili da će im se roditi dječak, a u nedavnom intervju otkrila nam je kako se osjeća u trudnoći.

Foto: Instagram screenshot

- Trudnoća napreduje fenomenalno, samo da tako ostane. Nisam imala nijednu tegobu, nijednu mučninu, nijednu promjenu raspoloženja, nijedan umor, nijedno nateknuće, baš ništa osim toga što više ne stanem u svoju odjeću, ali to je prirodno. Sva moja garderoba je XS, a sad se baš lijepo vidi trbuščić, ušli smo u peti mjesec i sad ili po novu garderobu ili ću nabaviti još šire haljine, s obzirom na to da u hlače više ne stanem. Ako beba bude ovako dobra do kraja, onda će možda biti takva i kad se rodi, na Nenada, jer sigurna sam da je on bio mirnije dijete nego ja. Ja sam stvarno bila, tako mi bar kažu, baš pravi mali vrag. Vragolasti Denis u ženskom obliku. - rekla nam je Maja. 

Ključne riječi

Komentara 3

VE
večernjamaglica
22:43 24.12.2020.

Jedva čekam prijenos poroda.Čujem da je VL otkupio prava,za paprenu svotu.

Avatar R & I
R & I
21:40 24.12.2020.

Oslobodite nas pritiska nekakve Maje Suput i njezinih nebuloza.

OK
okvals54
07:38 25.12.2020.

Nije ova Tatarka kriva,vec onaj tko takve bedastoce objavljuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije