Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ušli izazivači

Maja Morales ponovno otišla s Farme, Ava odmah pokazala grudi

Maja Morales
Foto: Nova TV
1/8
14.04.2010.
u 15:22

Ava se pokazala dostojnom nasljednicom Simone, a odmah je "zablistala" izjavom "da je latinski jezik budućnosti jer se medicina njime služi", a zatim je i "slučajno" pokazala grudi dok se presvlačila.

Četvero izazivača stiglo je na "Farmu" kao začin showu u kojem se osim već pomalo dosadnih ogovaranja ne događa ništa zanimljivo.

Antonio Marušić, Ivan Hrvatska, Ava Karabatić i Maja Morales trebali su izazvati pomutnju kod starosjedilaca, no cijela priča odmah je pala u vodu i to nakon što je plavokosa starleta ponovno u rekordnom roku napustila "Farmu" i tako se još jednom narugala producentima koji su se nadali da će Playboyeva zečica još više podignuti gledanost.

- Ja sam rekla da se vraćam u show pod uvjetom da, dođem li slučajno u arenu, propustim borbu. Ja sam oduvijek bila dama, ne bih se nikad naguravala s nekim, tako da vama prepuštam uživanje u kupusu i traktorima. Ja se vraćam doma. Pun mi je frižider i mercedes me čeka, tako da ja idem kući. Sabina, sretno ti bilo - kazala je Maja koja je prije nego što je izašla šapnula Sabini da je dečko vara dok ona provodi dane na "Farmi".

- Znaš što ću Maji napravit'? Razbit ću je sad. Gašo pozdrav - kazala je Sabina plačući i na spomen dečkova imena. Odmah joj je u pomoć priskočio ženski klan, tvrdeći da možda Maja laže, no riječi nisu mogle utješiti bivšu Lupinovu muzu.

Čini se da za Majom na "Farmi" nitko neće plakati budući da je Ava Karabatić u kratkom roku postala glavna atrakcija na seoskom imanju. Bez obzira što se trebala pojaviti na zadarskom sudu zbog ucjenjivanja profesora Nižića s Filozofskog fakulteta, splitska starleta pokazala je da joj je reality show važniji od pravne države. Ava se pokazala dostojnom nasljednicom Simone, a odmah je "zablistala" izjavom "da je latinski jezik budućnosti jer se medicina njime služi", a zatim je i "slučajno" pokazala grudi dok se presvlačila.

Komentara 15

VO
VolimZagreb
06:37 15.04.2010.

Kakvo nam je sudstvo i pravosuđe pokazala je osoba Maja Morales. Ode ona na farmu a za sud ju baš briga!! Majo svaka ti čast na to trenutku da raji pokažeš koliko se može daleko otići. Skidam ti kapu iakoako ne dijelilm tvoje svjetonazore moram priznati da je tvoja šamarčina sustavu jača od 100 iscjeljitelja u vidu vladinih PR-ova!

OB
-obrisani-
13:06 15.04.2010.

maja je zakon,evo sam joj i pjesmu napisao:)) tko te jebe....gori je od tebe tko te plaća ostat će bez gaća.

OB
-obrisani-
21:15 14.04.2010.

mogu se pohvalit da nisam gledo ni jednu minutu farme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije