Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJETKO ISTUPA

Maja Lena Lopatny progovorila o odnosu s majkom

Maja Lena Lopatny
Foto: Instagram
1/3
06.01.2019.
u 11:25

- Dosta vremena provodimo zajedno, a imamo odnos najboljih prijateljica. Puno se smijemo, svaku 'nezgodnu' situaciju pretvorimo u humor i uvijek smo tu jedna za drugu - kazala je Maja Lena

Novinarka i poduzetnica Maja Lena Lopatny na Instagramu je podijelila fotografiju s majkom, glumicom Miom Begović, s kojom je proslavila božićne blagdane, dok je Novu godinu dočekala na privatnoj zabavi s prijateljima. Maja Lena ne govori puno za medije, no za Story je opisala kakav je njen odnos s majkom. 

- Dosta vremena provodimo zajedno, a imamo odnos najboljih prijateljica. Puno se smijemo, svaku 'nezgodnu' situaciju pretvorimo u humor i uvijek smo tu jedna za drugu. Imamo neke naše male rituale, tako smo se na primjer zajedno spremale za doček Nove godine. Ne izlazimo puno, ponekad odemo na neke zanimljive izložbe ili koncerte zajedno.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Maja Lena se u Zagreb vratila s Korčule, gdje je živjela posljednje vrijeme, pa je za Story i opisala kako izgleda život na otoku. 

- Ja jako volim Korčulu, to je moj kraj. Kako je mama s Pelješca oduvijek sam se smatram polu Dalmatinkom. Kad sam na Korčuli, zaista sam okružena divnim ljudima i radim posao koji volim tako da moj život na Korčuli je zaista dinamičan i lijep. Naravno da mi, kad sam tamo, nedostaju moji prijatelji i obitelj, ali uz današnja čuda moderne tehnologije upućeni su u svaki moj korak, kao i ja u njihov - kazala je Lopatny. 

Celebrity baby boom: Pogledajte koga je sve razveselila prinova u 2018. godini

 

Ključne riječi

Komentara 27

BL
bljak007
12:01 06.01.2019.

A povodom čega ovaj tekst?????

Avatar komentatorx
komentatorx
12:30 06.01.2019.

Mene zanima čega se "poduzima" ova mlada poduzetnica.

LI
Linzi
13:19 06.01.2019.

Ovi novinari su postali dno dna... Samo pisu gluposti, uopce se ne bave obicnim ljudima, pricama iz svakodnevnog zivota, problemima gradjana itd... Bitno je postalo ko je di bia, s kim, ko je rodia, ozenia se, razvea... I mislite li vi da to zanima ljude, pa malo i sami procitajte komentare na vase glupave objave. Picnite biti pravi novinari ili mozda to i niste????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije